El_Bober 163 Początkujący III Members Zgłoś post #1 Autor tematu Napisano Styczeń 6, 2011 Siema , gdy np. kupie, paysafecard za 20zł . -Wchodze na stronke CA , wybieram kraj ,paysafecard i klikam NEXT I jak wybieram EUR(euro) , albo GBP(dolary) i jak wybiore GBP(dolary) to mi pójdą nx ? no bo jak np, kupie za 20zł. paysafecard i wybiore EUR(euro) to po wpisaniu PINU , pisze ze brakuje mi 16centów I czy jak zamiast EUR(euro) wybiore GBP(dolary) to tez mi wyskoczy ,że ileś mi tam brakuje ? czy nie ? Sygnaturka by Me Udostępnij ten post Link to postu
replite13 647 MPC Secret Postmaker Zgłoś post #2 Napisano Styczeń 6, 2011 GBP to nie dolary tylko Pieniądze z "wielkiej Brytani" Funty nie nie zaliczy Ci , dla polski tylko Euro .. z resztą próbuj , wyświetli Ci sie transakcja nie dostepna w tym kraju . @down ale po co to piszesz , przecierz napisałem to samo . . [email protected] ale i tak nie udzieliłeś informacji na pytanie created by me Udostępnij ten post Link to postu
paradiseeeee 15 Debiutant III Members Zgłoś post #3 Napisano Styczeń 6, 2011 GBP <_< to nie sa dolary tylko FUNTY !!!!! Edit w tym samym czasie Udostępnij ten post Link to postu
Omek 3112 EMERYT Elita Zgłoś post #4 Napisano Styczeń 6, 2011 Oczywiście . Zabraknie ci 0.16 Euro . Więc musisz kupić jeszcze jedną kartę połączyć ze sobą stan konta i zamówić NX Udostępnij ten post Link to postu
lukas1110 9 Początkujący Members Zgłoś post #5 Napisano Styczeń 6, 2011 GBP to nie dolary tylko Pieniądze z "wielkiej Brytani" Funty nie nie zaliczy Ci , dla polski tylko Euro .. z resztą próbuj , wyświetli Ci sie transakcja nie dostepna w tym kraju . Tu się mylisz za funty tesz kupisz NX jest ich więcej ale więcej kosztują i prowizja jest większa np za EU 2% a za funty jak się nie mylę 6% (lepiej ) Udostępnij ten post Link to postu
replite13 647 MPC Secret Postmaker Zgłoś post #6 Napisano Styczeń 6, 2011 lukas ? durzo coś napisałeś ? @ a jednak cos napisałeś edytując mój post .. created by me Udostępnij ten post Link to postu
El_Bober 163 Początkujący III Members Zgłoś post #7 Autor tematu Napisano Styczeń 6, 2011 Ok ,thx za info . Temat do zamknięcia i sorry za błędy Sygnaturka by Me Udostępnij ten post Link to postu