Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Wojownik Body | Droga Do 50 Poziomu!

Smyk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Dziś przedstawię Wam poradnik pt. "Wojownik body - droga do 75 poziomu!"... A więc zaczynajmy:

Na początek napiszę jak dawać staty i skille, żeby potem tego nie wspominać:

Staty:

Siła 10 wit 10, później siła 20 wit 35, potem siła 45 wit 90, potem full siła, a na końcu full zręczność

Skille:

na 5 poziomie Aura 3 wir 1, na 15 poziomie aura 13 wir 1, na 19 poziomie Aura 17/m1 wir 1, później Aura 17/m1 wir 1 szarża 1 3stronne 1... Później dajemy albo wir do m1, albo berserk [polecam berserk]... Po berserku wir, po wirku 3stronne cięcie, a na koniec szarża.

Na 1 lvlu idziemy na dzikie pieski i głodne zabłąkane psy... expimy tam do 4 lvla biorąc coraz więcej grupek...

Na 4 lvlu robimy wszystkie misje i idziemy expić na wilki i niebieskie wilki... Na 5 lvlu idziemy do nauczycieli i wybieramy umiejętność "Ciało" tzw. Body... Skille rozdajemy 3 aura 1 wir. Na 5 lvlu expimy na niebieskich wilkach, dzikach, aż do 8 poziomu (bierzemy coraz więcej grupek!). Gdy wbijemy 8 poziom robimy WSZYSTKIE misje i ulepszamy hełm i tarczę do +3... Teraz musimy zmienić miejsce expienia, idziemy na niedźwiedzie i niedźwiedzie grizzly oraz czarne niedźwiadki... Tak wbijamy 15 poziom. Na 15 poziomie wykonujemy misje i robimy ekwipunek.

EQ i skille na 15 poziomie [takie powinno być!]

EQ:

mnisia zbroja +4 [starczy do 18 lvla]

miecz na 15 lvl +4/5 [starczy do 20 poziomu]

bojowa tarcza +4/5

tradycyjny hełm +4/5

miedziane kolczyki nawet +3/4

Skille:

Aura: 13

Wir: 1

Gdy mamy 15 poziom idziemy expić na zaprzysiężone w m1/m2 [cały spot!] i tak expimy do 18 poziomu.

Na 18 poziomie robimy wszystkie misje i eq:

Tygrysia +5/6

miecz na 15 +4/5

bojowa +5/6

tradycyjny +5/6

Na 18 poziomie idziemy do lochu małp i dropimy około 25 medali [powiedzmy, że zajmie nam to 1 dzień]. 11 zostawiamy dla siebie, a resztę sprzedajemy...

W lochu powinniśmy wbić koło 20 poziomu, więc idziemy szukać mieczu na 20 lvl +6 w m1 i kupujemy go...

Na 20 lvlu expimy w m3 [kraj przeklętych] do 22/23 poziomu... W m3 powinno nam dropnąć trochę ribów, fmsów, 5kątnych tarczy, jesionków, antyków, kozików, jelonków itp... All sprzedajemy.

Za zarobione pieniądze kupujemy takie eq albo robimy:

Tygrysia +9

Szeroki +9

5kątna +6/7

żelazny hełm +6/7

i robimy srebrną branzę na +6 [z misji się jakiejś dostaje...] jak spali to kupujemy branzę 500 pż.

Na 22/23 poziomie expimy sobie spokojnie na dzikusach, aż do 35 poziomu...

Na 35 poziomie zatrzymujemy się w expieniu i robimy konia bojowego. W czasie robienia konia szukamy metinów w m2... Z metinów będą nam dropić KU, KD itp... Wszystko sprzedajemy oprócz KU aura miecza i KU berserk.

Po około 11 dniach robienia konia i dropienia powinniśmy w końcu posiadać konia bojowego i około 300kk yang...

Za zdobyte Yang kupujemy i sprzedajemy:

Sprzedajemy tygre, kupujemy śmiertelkę +7/8 z kd +3/4

sprzedajemy szeroki, kupujemy Rib +6/7/8/9 śr 20+

reszta może na razie być..

Na 35 lvlu idziemy na BO i expimy z ludźmi w PT i tam wbijamy 50 lvl

Na 50 lvlu nie expimy i idziemy przed świątynię, szukamy metków i zarabiamy na EQ:

łuska +8/9 z kd +4

rib +9 śr 30+ kd +4

okrągła +7/8

żelazny hełm +8/9 // upiorna maska +7/8

ebonitowe kolczyki +9

srebrna branza +9 // branza 1 / 1,5 /2k pż

buty 10 kryt/// 1,5/2k pż

naszyjnik 10kryt /// 1,5/2k pż

CAŁY CZAS ROZWIJAMY SKILLE!

To by było na tyle...

Jak się spodoba to za tydzień dam resztę poradnika... tzn. do 75 lvla...

Opublikowano

poradnik spoko , fajnie opisane , czekam na kolejną część poradnika , i masz +

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

@UP a po co miałem się rozpisywać? Przecież wszystko jest... gdzie expić na poszczególnych lvlach, gdzie dropić itp :D przecież nie trzeba wszystkiego szczegółowo ;]

@Down zmienione... pasują? jak nie to napisz na jakie zmienić.

Opublikowano

no ja nie moge 1000 takich poradników bylo po co kolejny oczojebny temat który można wydrukować i sie nim podetrzeć

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

xxx lag net

No nieeee . ! :D Lord Makin juz 2 razy mi sygne usunol ;((

Otworz spoiler :D

Pff niepotrzebnie otwierales xDD

Lubicie takie dupcie coo nie ? :D Looknijcie na moj prof jest jeszcze jedna .. :D i zostawcie komcie... ;pp

1239875359cuteasianchicj.gif12323194426kg9rg8.gif

Nuuuuuuda xD Co tu pisac...

JEBNIJ + ! XDD

Opublikowano

kur ! xxx lag net usuncie..

Lubicie takie dupcie coo nie ? :D Looknijcie na moj prof jest jeszcze jedna .. :D i zostawcie komcie... ;pp

JEBNIJ + ! XDD

Opublikowano

nawet ladny.. <nie czytalem> bo sa wydupcane kolory... popieram UPa tym to mozna podetrzec rowa :D bo razi w oczy na 1 rzut oka ... ;x

JEBNIJ + ! XDD

Opublikowano

Temat zbędny, było już kilka takich tematów.

Między innymi:

http://www.mpcforum.pl/topic/204390-wojownik-body-czyli-od-zera-do-bohatera/

http://www.mpcforum.pl/topic/204434-wojownik-body-czyli-od-zera-do-bohatera-cz2/

Wystarczy poszukać, czy to takie trudne?

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

spoko po 1 jak najdrozsze ku sprzedamy jak juz ktos pisał to ciekawe jak zarobimy 300kk pozdro... po 2 to eq co napisales na 50lvl to nikt takiego nie zrobi zmien jakies +7 a nie takie pro.. nikt takiego nie zrobi tak szybko koles to eq jest warte z 1,5kkk wiec pozdro ze ktos takie zrobi..

:]

Opublikowano

Boshe..... Połowa o zdobywaniu EQ zależy od szczęscia..... Takich poradników jest kilka co tydzień... bez przesady... Może się napracowałeś, ale to nie wystarcza... ........^^^^^^^^ <_<

Opublikowano

2kkk nie jest tak trudno zarobić... Ja sam mam bodego aktualnie 55 poziom i 2kkk to dla mnie 3/4 dni roboty po 5-10h....

Opublikowano

od kolorow oczy bola a napisz 50+ bo od 50-61 nie ma gdzie expic ;D sam sie przekonalem

userbarwb.png

Opublikowano

Poradnik napisany w skrócie ale dam ci tego +.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

cytuje "Na 35 lvlu idziemy na BO i expimy z ludźmi w PT i tam wbijamy 50 lv" to jest bezensu lepiej expic solo wystraczy ze masz boja na witehacku ja na wtehacku do 65levela expilem i bana nie dostalem a kase na fishboty i eq tez sie szybko zrobi tut dobry ale nie doskonalyl

userbarwb.png

Opublikowano

Na 18 poziomie idziemy do lochu małp i dropimy około 25 medali [powiedzmy, że zajmie nam to 1 dzień]. 11 zostawiamy dla siebie, a resztę sprzedajemy...

W lochu powinniśmy wbić koło 20 poziomu, więc idziemy szukać mieczu na 20 lvl +6 w m1 i kupujemy go...

Na 20 lvlu expimy w m3 [kraj przeklętych] do 22/23 poziomu... W m3 powinno nam dropnąć trochę ribów, fmsów, 5kątnych tarczy, jesionków, antyków, kozików, jelonków itp... All sprzedajemy.

A jeżeli nam nie dropną te medale lub ten riby fmsy itd?

2kkk nie jest tak trudno zarobić... Ja sam mam bodego aktualnie 55 poziom i 2kkk to dla mnie 3/4 dni roboty po 5-10h....

5-10h? widzisz, skoro grasz po tyle godzin to się nie dzwie, większość osob gra by sobie pograc a nie zeby grac dniami i nocami ;]

Na 50 lvlu nie expimy i idziemy przed świątynię, szukamy metków i zarabiamy na EQ:

łuska +8/9 z kd +4

rib +9 śr 30+ kd +4

okrągła +7/8

żelazny hełm +8/9 // upiorna maska +7/8

ebonitowe kolczyki +9

srebrna branza +9 // branza 1 / 1,5 /2k pż

buty 10 kryt/// 1,5/2k pż

naszyjnik 10kryt /// 1,5/2k pż

Na takie eq to chyba zasuwasz z dropkiem z 2 tygodnie na 2x dropie i z odawaniem expa..

Pozdro, jeszcze te kd+4 buty 2k pz...

Daje minus wiedząc że zaraz n3o zminusuje czy sam autor...

Poza tym, zmien te kolory bo sie nie da czytać...

Opisałeś to bardzo ogólnie, poradnik Scofield-a bardziej mi się podoba :)

Opublikowano

@UP Ja nie minusuję ludzi od tak sobie... Musze mieć konkretny powód... dałem Ci +...

Mówię Wam... mam 55 lvl bodego, całe eq +8/9 2k pż i skille m5/6 na razie... codziennie czytam... Nie jest trudno zarobić, wystarczy chcieć!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...