Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx Bug Pytanie

karol0731

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa Wam nx bug? :

Witam, chciałem was poinformować iż to DZIAŁA na kartach takich:

- Plus

- Play

- Orange

Tylko narazie te testowałem i działa.

Więc jeśli ktoś nie wie jak to zrobić to może opiszę.

Musimy posiadać:

- Kartę z min. 1zł na koncie ( jeśli nie mamy to do sklepu po najtańszy starter )

- Komórkę typu Sony Ericsson k510 ( jeśli nie mamy to zawsze się ktoś znajdzie żeby pożyczyć ); Nie radzę używać ich na swojej komórce bo każda ma swój kod IMEI, który po włączeniu z kartą SIM w środku zapisuje się w bazie ten kod, i mogą po nim cię znaleźć, ale to by wieki trwało.

- Piwnicę / Folię Aluminiową / Pokój bez mebli, szafek, inaczej pusty. ( Tak, w nim też traci się zasięg )

1. Wkładasz kartę SIM do komórki i włączasz ją

2. Schodzisz do piwnicy / zawijasz w folię aluminiową / idziesz do pustego pokoju

3. Po utracie zasięgu wysyłasz z 2-10 SMS'ów, nie więcej. ( Tak żebyś nie wisiał z 1000 złoty )

4. Po wysłaniu wracasz do pomieszczenia z zasięgiem / ściągasz folię aluminiową

5. Masz minusowe saldo na karcie

6. ( i moje ulubione ) PALISZ KARTĘ !! * buahahaha * ( podły śmiech ) ;]

Jest to bug powiedziany przez jednego z użytkowników mianowicie "KowalMen". Czy działa komuś ? Jeżeli tak piszcie tu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

człowieku jak doczytałeś tamten temat do końća to

dobrze powinieneś wiedzieć że nie działa

czytaj ze zrozumieniem , ale bug ten nie działa .

tamten temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/270084-nx-bug/page__st__20

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

tamten temat :

Ale ,,gościu" napisał że testował i działa :D

Wiec nie wiem czy probować :(

Ale raczej ci nie wierzę :P

Jak byś wstawił ss salda minusowego a pużniej nx na koncie to bym uwierzył :P

minusy.png

Opublikowano

Ale ,,gościu" napisał że testował i działa :D

Wiec nie wiem czy probować :(

Ale raczej ci nie wierzę :P

Jak byś wstawił ss salda minusowego a pużniej nx na koncie to bym uwierzył :P

i prawidlowo bez dowodow nie ma co probowac bo paly nam zrobia wjazd na chate predzej czy pozniej jak cie namierza :)

moze i sprobuje ale tylko jak pokazesz niezbite dowody na to ze tobie to dziala :rolleyes:

Opublikowano

tamten temat :

nie wiem, czy prócz tego że Kowal kłamie jak z nut to jest coś rozwiązane, niektórzy piszą że na polskich działa a inni że nie. więc póki sam nie spróbujesz to się nie dowiesz.

Opublikowano

Powiem tylko tyle .

testowane w sieci ERA i na 100% nie działa .

@paradiseeeee

Ni jeżeli masz zarejestrowany telefon tzn.na umowie i ci się uda taki przekręt to jest szansa iż pały wjadą ci na hate :D

9368_gold.png

Opublikowano

Mam pytanie czy na se k310i da rade ? chociaż nie Możliwe żeby tak się dało bo taka era czy orange jak by miała takie długi , i jak by każdy debil tak robił to w miesiąc mieli by na - gdzieś tak z pare milionów , moim zdaniem nie da się lecz sprawdzę i napiszę o tym post .

(Jeżeli napisze o tym post iż nie chodzi nie dawajcie warna , po prostu iudowodnię i obalę że nie działa zrobie zdjęcia.)

Jeżeli policja zrobiła by wjazd na hate to byście się nie wypłacili do końca życia.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Mam pytanie czy na se k310i da rade ? chociaż nie Możliwe żeby tak się dało bo taka era czy orange jak by miała takie długi , i jak by każdy debil tak robił to w miesiąc mieli by na - gdzieś tak z pare milionów , moim zdaniem nie da się lecz sprawdzę i napiszę o tym post .

(Jeżeli napisze o tym post iż nie chodzi nie dawajcie warna , po prostu iudowodnię i obalę że nie działa zrobie zdjęcia.)

Jeżeli policja zrobiła by wjazd na hate to byście się nie wypłacili do końca życia.

To sprubój i daj znać :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam lepszy sposób na nx i nie okradamy tak operatorów że jest saldo na -...

Jeżeli mi się uda... Postaram się wstawić to...

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Pierdzielenie .... zamiast tak pisać o mnie że jestem KŁAMLIWY to może sami byście spróbowali ....

Dowodów wam nie dam bo jak !? Kartę spaliłem . A jak wam dam jakieś marne 20k NX ( z których już mam ok 5 k ) to jest jasne że powiedzie że to mój kolejny FAIL .

Więc zamiast spamować " Nie działa " , " Nie w Polsce " to może sami spróbujecie ?

A jeśli chodzi o mnie to testowałem to i działa . A i kolejnym powodem dlaczego nie dam jebanych dowodów to jest to że u mnie w mieście nie ma zasięgu tylko na jebanych polach do których mam 6 Kilosów !

KowalskixD.png
Opublikowano

Pierdzielenie .... zamiast tak pisać o mnie że jestem KŁAMLIWY to może sami byście spróbowali ....

Dowodów wam nie dam bo jak !? Kartę spaliłem . A jak wam dam jakieś marne 20k NX ( z których już mam ok 5 k ) to jest jasne że powiedzie że to mój kolejny FAIL .

Więc zamiast spamować " Nie działa " , " Nie w Polsce " to może sami spróbujecie ?

A jeśli chodzi o mnie to testowałem to i działa . A i kolejnym powodem dlaczego nie dam jebanych dowodów to jest to że u mnie w mieście nie ma zasięgu tylko na jebanych polach do których mam 6 Kilosów !

a nie mozesz sie wyrazac troche bardziej kulturalnie ? <_<

to jesli mowisz ze twoj sposob dziala to zaladuj sobie tym nx

i pokaz chociaz screena z Combata :)

nic trudnego

/// już raz pokazał... cudny fake. - Lenart

Opublikowano

już pokazywał że ma nx dużo .. lecz sam zobacz .. to już było ..

gryz.pnggryz1.png

spójrz na liczbę 5*

wszystko juz było tutaj :

http://img375.imageshack.us/img375/4043/gryz1.png

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Mam pytanie a z jednego telefonu ile razy można wyśłać????

0[] 50[] 200[x] 400[x]750[x]1000[x]

SORY ZA PISOWNIĘ

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

NA 100% niEEE dziala!!!!!!!

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

A więc jeśli kumpel pożyczy mi swój telefon to jemu zrobią wjazd na hate??

A jeśli mam stary telefon który mi leży (jest już wyłączony przez rok) i jest raczej nie potrzebny i gdy wykorzystam tego buga i telefon znowu wyłączę np. na 4 miechy to co, zrobią mi wjazd na hate?? (Nokia 3510i)

Opublikowano

OMG to nie działa tak jak myślisz.Po prostu kiedy wysyłasz SMS gdzieś w dali taka WIELKA można powiedzieć DUPNA skrzynia, która rejestruje twoje położenie. Nie jak masz np. włączony telefon tylko jak dzwonisz SMS'ujesz itd.Więc jeżeli (choć bardzo w to wątpię) uda się to, to rób to gdzieś gdzie nie mieszkasz B)

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

W dniu dzisiejszym skorzystałem z telefonu siemens c65 i razem z kolegą złożyliśmy się na pare nowych starterów .

Zrobiliśmy jak jest tutaj zapisane .

Tzn straciliśmy zasięg itp .

Wniosek ?

Na żądnym z przetestowanych starterów to coś nie zadziałało .

Startery były z sieci : plus orange 36i6 era

9368_gold.png

Opublikowano

Czyli tak jak mowilem na 100 % nie dziala raczej temat do zamkniecia ;D

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Czyli tak jak mowilem na 100 % nie dziala raczej temat do zamkniecia ;D

Poczekajmy na potwierdzenie tego czegoś przez jeszcze inną osobę.

9368_gold.png

Opublikowano

ja sprawdzilem w orange <_<

nie dziala . . . poprostu nie chcialy sie wysylac kolejne esemesy

a jak znowu zlapalem powiadomienie to przyszedl mi esemes ze moje wiadomosci nie moga zostac zrealizowane :mellow:

w orange nie dziala :angry:

Opublikowano

czyli jakis gnoj jaja sobie robi i mysli ze jest cool thx ze w ogole sprobowaliscie i ze kasy np. ja nie musialem wydawac lepiej to zamknac bo ktos bedzie sobie robil

jeszcze ,, nadzieje" :P

Opublikowano

Czyli powiem tylko tyle .

Sposób nie działa .

Nie marnujcie kasy na startery bo i tak wam się nie uda .

temat Zamykam .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...