Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tematyka Forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zakładam forum i chciałbym się dowiedzieć na jaki "temat" jest największe zapotrzebowanie. ^^

Tematyka ciekawa i taka, aby przyciągła jak największą ilość internautów?

Oczekuje sensownych odpowiedzi. :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Erotyka-na to zawsze jest największe zapotrzebowanie :P

a tak na serio to może coś o filmach?

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Najwiecej o Metinie 2 ,Tibi, CS, i itd

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Admin Cienia
Opublikowano

Wyroby z mleka i owoców.

@down

Pff, nie dałeś mi się nawet chwili nacieszyć..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
I co, założysz to forum na fora.pl?

myślałem żeby założyć na mateq.pl

Wyroby z mleka i owoców.

Kolejny, który myśli że stosuje ciętą ripostę.

Opublikowano

Najlepiej EROTYKA to sie sprzeda zawsze:D A cos pozatyM? To komputery oo jakbys poznajdywal kursy programowania róznych jezyków i otym forumz robił to by było fajne ostatnio coraz wiecej ludzi uczy sie programowanie:)MI by sie takie forum przuydalO xDD

Legenda
Opublikowano

Dodawaj filmiki z MegaVideo na forum, na to jest duże zapotrzebowanie, bo jest bardzo dużo filmów na MegaVideo.

Opublikowano

Według mnie to

1. komputery o grach i ich dodatkach

2.nie wiem czy to legalne ale może dodawanie linków do gier,programów pełnych wersji każdy użytkownik może dać swój post tak jak np. megawarez.eu , darkwarez.pl

logos45.png

KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl

Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie)

Opublikowano
megawarez.eu , darkwarez.pl

odpada

A co powiecie o tematyce fantastycznej (gry - filmy - książki związane z fantastyką)

Jak Wam internautom podobał by się ten pomysł? :)

Opublikowano

odpada

A co powiecie o tematyce fantastycznej (gry - filmy - książki związane z fantastyką)

Jak Wam internautom podobał by się ten pomysł? :)

Szczerze? Forum by się nie rozkręciło powyżej 100 zarejestrowanych userów, o ile by w ogóle taką liczbę osiągnęło.