Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Elitemt2 Mini Kryty :)

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze slabe kryty ale wiekszosc to nie kryty najwiecej to mi weszlo 44k kiedys a teraz na filmiku sam zobacz :)

JAK WAM SIE PODOBA PROSZE O +

JAK WAM SIE NIE PODOBA PROSZE O -

MILEGO OGLADANIA I WIEKSZYCH KRYTOW :))

Opublikowano

No, to może ja się nie będę tak za bardzo rozpisywał... Ujmę to tylko jednym zdaniem, żeby nie było przypadkiem za dużo do czytania w tym komentarzu, bo tu wszystkich pozanudzam - wtedy nie daj Boże - przerwą czytanie w połowie, i co wtedy będzie? Nie zrozumieją w ogóle kompletnie mojego szczerego zdania na temat Twojego filmu... No dobra, teraz już zaproponuję w końcu, żeby przejść do sedna sprawy, i - jak to się zwykło mówić - że bez owijania w bawełnę, co nie?... Uważam że ten film jest naprawdę... Aha! bym prawie zapomniał - bo jeżeli nie masz jeszcze ukończonych 18 lat, albo nie masz pozwolenia swoich rodziców - na piśmie rzecz jasna - to natychmiastowo zamknij tę stronę, ponieważ dla mojego komentarza takie warunki muszą koniecznie zaistnieć!... No, to teraz mogę w końcu się wypowiedzieć. Moim zdaniem ten film jest... Super! No to mi się chyba udało z tym moim krótkim komentarzem ;)

xD

Yo!

Opublikowano

Miley8 tyle się napisałeś żeby napisać że serwer jest super :D Co do filmiku nie były to pro kryty ale filmik ładnie zrobiony więc "+" leci

Opublikowano

Jaki ty masz wogóle level tym ninja? To wogóle chyba nie było krytyków tylko te po 30k bo ja podobne wyciągam moim Wojem Mentalem 91 levelem (nie mam skilli P).

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Trochę słabe te kryty ale mogą być, zrób więcej eq silny przeciwko + ludzie i buff to Ci wejdą .

Pasjonat
Opublikowano

Trochę słabe te kryty ale mogą być, zrób więcej eq silny przeciwko + ludzie i buff to Ci wejdą .

bija cie w domu ? wbija sie wartosc ataku jezeli jest 250 .. bo na pandorze akurat tyle jest ;d

yhghghgh

Opublikowano

swietna postac jak zrobisz jescze krycie sie na P to z zasadzki bedzisz dymac 25k +

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...