Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, moim pytaniem są funkcje, dzięki którym można zasymulować kliknięcia myszką, używanie klawisza, czy pobranie pixeli w oknie działającym w tle, a nie na wierzchu.

Ogólnie, czy są jakieś odpowiedniki, dla Mouseclicka, Mousemove i innych przydatnych, często używanych funkcji.

(send zastępuję controlsendem, a pixelsearch i pixelgetcolor wiem, że działają na okno)

Też chciałbym poprosić o jakąś wskazówkę, jakie są inne ważne funkcje przy pisaniu bota i tym podobnych rzeczy.

Proszę o nie zmieszanie z błotem od razu ^^

Opublikowano

Cześć, moim pytaniem są funkcje, dzięki którym można zasymulować kliknięcia myszką, używanie klawisza, czy pobranie pixeli.

Ogólnie, czy są jakieś odpowiedniki, dla Mouseclicka, Mousemove i innych przydatnych, często używanych funkcji.

(send zastępuję controlsendem, a pixelsearch i pixelgetcolor wiem, że działają na okno)

Też chciałbym poprosić o jakąś wskazówkę, jakie są inne ważne funkcje przy pisaniu bota i tym podobnych rzeczy.

Proszę o nie zmieszanie z błotem od razu ^^

jeśli mam rozumieć że chodzi o to

Controlsend

controlclick

controlmove

i inne controle (patrz helper)

zastrzegam ze nie u wszystkich działają controle (np. u mnie nie działają wgl)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

ale nie działają w tle zawsze , wszystkie używają myszki , można zdefiniować konkretne okno gdzie ma kliknąć

co za tym idzie w większości przypadków okno musi zostać oknem aktywnym by w nie kliknąć , ale by pobrać kolor zawsze musi być aktywny albo przynajmniej widocznym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...