Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zamierzam z siostrą zagrać w Rappelz'a właśnie mi się ściągnął... I mam pytanie jaką klasą grać? I jaką klasą grać ma moja siostra?:DD Jaki server?

Co i jak ogólnie bo gram w tą grę 1 raz i nie wiem o co w niej chodzi :D

Opublikowano

Najlepiej abyś grał sam bez podpowiedzi

ja tez 1 raz gram i mam Asure Mrocznego łowce (chyba jakos tak) 15 lvl ^.^ < postacia ta mozesz expic samemu do 30 ale nie jestem pewien

i Deva Uzdrowiciel Kapłan < postac bardziej do pt ma duzo buffow

Najlepiej jak bys wszystko sam ogarnial, a jezeli masz 2 kompy i na nich rappelza to zrob abys Ty gral np Asura albo Deva Palladynem a siostra Kapłanem i w pt bedziecie expic i qesty robic ^.^

Tu chodzi tez o zgranie w pt

Odrazu mowie expienie w pt jest kara expa jakis tam % ale we 2 zabijecie wszystko latwo i szybko

Zrobcie tez Peta to wam pomoze

Macie tu mase poradnikow wystarczy kliknac w Spis Tutow i tyle

Pozdrawiam

Opublikowano

Z wyborem postaci to raczej nikt Ci nie pomoże, musisz sam wybrać co dla Ciebie lepsze, musisz wybrać klasę odpowiadającą Twoim upodobaniom, każdy będzie Ci doradzał klasę która dla niego jest najlepsze i najefektywniejsza. Jedynie dla Twojej siostry mogę polecić Uzdrowiciela, zazwyczaj płeć żeńska wybiera tę klasę ze względu na fakt że się nią dużo nie narobi.

15097.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...