Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragunov (Red) Vs Psg

mzc96

PSG vs Dragunov (Red)  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która sniperka lepsza ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiadajcie z doświadczenia lub przeczuć :).

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Właśnie, że PSG lepsza, dlatego, że zabija na hita!

Jak się umie nią grać to ogarniesz :D

Bądź Ludziem, Daj MINUS!

Opublikowano

dragon to gó*wno jakich mało -_-

mam psg 1-2 tyg gry i jesteś pr0 -_-

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

Opublikowano

Moim zdaniem obie bronie są pro i każdą bronią mozna zabic ;> Każdy gra czym lubi Mi osobiści lepiej gra się psg na mapkach 4:4 <no i maly wspomagacz no recoli> i < crosshair> :P I mamy staty ok 20 do 0 ;>

Opublikowano

PSG.. W końcu bierze na hita a o to tu chodzi. Snajper nie zawsze ma szansę na oddanie tego drugiego strzału : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ja miałem przyjemność grać oby dwoma broniami i powiem ci ze miałem dragunova przez 30 dni i przez ten czas nie umiałem go ogarnąć a ten celownik to jedna wielka porażka

co do PSG to inna sytuacja w miarę dobra snajperka powiem ci tak jeżeli dobrze ja ogarniesz to nie jest ci w stanie podskoczyć nawet żaden typek z AW50F

fd55fb068f88cf8409701310cb09face.gif
Opublikowano

Wg mnie zdecydowanie psg. Tak jak Maniek napisal, zaleta sniperow, zeby zabijali na hita.

@up:

Psg vs aw? czesto mi sie zdarza, ze pocisk laduje 1mm. obok przeciwnika -.- aw nie ma takiego rozrzutu.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Wg mnie zdecydowanie psg. Tak jak Maniek napisal, zaleta sniperow, zeby zabijali na hita.

@up:

Psg vs aw? czesto mi sie zdarza, ze pocisk laduje 1mm. obok przeciwnika -.- aw nie ma takiego rozrzutu.

to widoczne nie ogarniasz psg a tak w ogóle to ty się nie powinieneś odzywać bo tylko na gps w grze jedziesz i na telekillu jak cie ktoś jedzie !!!!!!

fd55fb068f88cf8409701310cb09face.gif
Opublikowano

to widoczne nie ogarniasz psg a tak w ogóle to ty się nie powinieneś odzywać bo tylko na gps w grze jedziesz i na telekillu jak cie ktoś jedzie !!!!!!

Nie sądzisz, że to jest spam? Tym postem nie wniosłeś nic do tematu. Nie Ty tu decydujesz, czy powinienem się udzielać, czy nie. telekill na sniezkach:*

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

psg czemu? wystarczy dobrze opanować sniper place samą sytuację i jedziesz owned ja 3 zabiłem 1 po 2 a co do dragonova nie mam zdania myślę że to jednak dobra broń przez szybkostrzelność

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Bierz PSG nie pożałujesz ;D

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...