Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Makys & Zipe Wiadomosc Dla Fubu Ii

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patole ... Teksty z neta ... Sami nic nie wymyślą .

Ale nie zaprzeczę , że pojazd dobry tylko za dużo lagów i tekstów typu twoja stara .

bez yt.

Opublikowano

@UP. Te wiadomosci w jego strone nigdy by nie wyszly ale nikt nie ma prawa mowic o mojej ekipie '' psy '' '' funfle '' '' pedaly '' nie znajac ich. Na dodatek zbanowal mnie na FM i mysli ze jest fajny jak kogos pojedzie a ta osoba nie moze mu odpowiedziec. Po 2 wiadomosci myslalem ze da sobie spokoj ale jak widac '' pragnie wiecej ''. Tak samo pomysl jakbym wypowiadal sie na temat twojej np. klasy w szkole ogolnie ich nie znajac i bym mowil '' to samo pedaly same geje oni sa homo itp ''. Tak samo postapil on =)) Poznal z mojej ekipy 3 osoby a ocenia 25 =)) Dla mnie kretyn. Zacznijmy od tego ze to nie jest diss tylko '' wiadomosc '' jak w nazwie filmiku =) I co mi teraz napiszesz? '' Niech sobie mowi miej go w dupie ''? Niestety nie nalezy do osob ktore przymykaja oczy na takie cos i maja wyjebane. Jezeli chodziloby tylko o moja osobe to zapewne bym nie nagral ale jak on woli wyzywac 25+ nie znajac ich to odpowiedz musi byc..

• Dodaj nową pozycję...