Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rank Hack Pytanie

Rafeko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc mam taką prośbę:

otóż wbiłem już 3 prestiż, i tak szczerze znudziło mi się dalsze monotonne nabijanie lvl.

Używał może ktoś z was RH (rank hack)?

Ja szukałem w necie ok 1,5h .. i w sumie jednego znalazłem ale cóż.. pobrać się nie da.

RH używałem już w CoD 6 i mnie za to nie zbanowali..więc tu raczej też.

Proszę was o link (działajcy) a jeżeli ktoś z was używał to niech napisze z jakiej stronki itp.

Pozdrawiam !

Bywalec
Opublikowano

Otóż nie ma jeszcze działającego rank hacka. Były servery fast xp, ale to pszeszłość.

Ja sam mam 6 prestiż i nie chce mi się wbijajć jeszcze 9 do 15... Niestety BlackDove autor RankHacka do MW2 jeszcze go nie zrobił bo coś tam.

Ogólnie z moich informacji zrobił sobie przerwe od wszytkich spraw związanych z PC czy właśnie dysk twardy mu sie zepsuł. Nie jestem pewien ale mam nadzieję, że kiedyś RH będzie.

Narazie nie ma.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

tak zgadzam się z tobą, ale przecież często możemy widywać ludzi z 15 prestiżem a w tak krótkim czasie to to nie jest możliwe przecież ?

Bywalec
Opublikowano

tak zgadzam się z tobą, ale przecież często możemy widywać ludzi z 15 prestiżem a w tak krótkim czasie to to nie jest możliwe przecież ?

Przynajmniej 90% z nich to serwery fast xp. Są też ludzie, którzy tak jak Up powiedział nic nie robią tylko napiepszają w BO, żeby zdobyć 15 prestiż i pójść spać :P

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Ludzie są do wszystkiego zdolni, więc na pewno znajdą się tacy co w tydzień wbili kilka prestiży ;)

RankHack najprawdopodobniej nie powstanie, bo wszystkie staty są zapisywane na serwerze.

Opublikowano

Godzina grania z botami. Potem na multiplayer i wymiatasz:)

Z botami wybierasz z rangą klasę jaka ci pasuje potem dowiesz się jaka bron ci pasuje :)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

ja w premierze kupiłem cod 7 i grałem prawie bez przerwy w 3 tygodnie wbiłem 5 prestidge i wtedy mi się znudziło ;P teraz wbijam bardzo wolno i prawie w ogóle nie gram w coda 7 bo już mi się znudził ;/ takie szybkie nabijanie lvla nie jest fajne bo gierka się od razu nudzi poza tym nie polecam Rang hacka bo w codzie 6 skusiłem się na to to od razu mi się odechciało grać a tak to sam wbiłem 7 prestidge i nadal mi się chciało grać więc tu pewnie nie użyje rang hacka. bo psuje radość z gry :)

relich-1.png
Opublikowano

Wy wszyscy sobie w słownik zainwestujcie, później w grę i rank hacka. Bless.

bokserzy16.gif

Jestem fanem Call of Duty. Lubię pograć w CS'a 1.6 na zombie modzie, jak i również popykać w Metina czy w WoW'a. Nie przepadam za grami typu tibia, margonem. Jestem jaki jestem, po prostu.

Opublikowano

Nie ma na tą chwilę działających rankhacków.

Otóż nie ma jeszcze działającego rank hacka. Były servery fast xp, ale to pszeszłość.

Ja sam mam 6 prestiż i nie chce mi się wbijajć jeszcze 9 do 15... Niestety BlackDove autor RankHacka do MW2 jeszcze go nie zrobił bo coś tam.

Ogólnie z moich informacji zrobił sobie przerwe od wszytkich spraw związanych z PC czy właśnie dysk twardy mu sie zepsuł. Nie jestem pewien ale mam nadzieję, że kiedyś RH będzie.

Narazie nie ma.

Zamykam..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...