Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Laptopem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny raz moj kochany Acer odmawia mi posluszenstwa;/

ostatnio gralem sobie w metina i sie zawiesil... zrestartowalem go to wlaczal sie jakos dziwnie.. musialem go restartowac pare razy zeby sie wlaczyl ale chociaz dzialal ;>

dzisiaj wogole nie chce odpalic wlacza sie i od razu sie resdtartuje i tak bez konca w razie potrzeby moge nagrac filmik

reflinki

Opublikowano

niestety nie posiadam takiego sprzetu ;P

sprobuje potem nagrac telefonem i zobacze jaka bedzie jakosc na kompie jak bedZie znosnie to wysle

reflinki

Opublikowano

Serię problemów z laptopem Acera miała swego czasu moja matka.

Próbowaliśmy dosłownie wszystkiego bo objawy były różne i w ogóle ze sobą nie związane...

Po tygodniowym "śledztwie" okazało się, że winna była padnięta bateria, które w Acerach często powodują problemy.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Sprawdz czy laptop ci sie nie przegrzewa... Tez mialem taki problem kiedys.. Wlaczam laptopa za 5 minut off i tak pare razy az nagle dotykam takiego metalowego wejsca przy wiatraczku to na 2 dzien szedlem do aptaki po masc tak sie mocno oparzylem : d... Laptopy trzeba czyscic bardzo czesto jezeli o to chodzi.. Nie wiem moze pomoze Ix De

Opublikowano

ten problem tez mialem ale wyczyscilem i bylo ok ;p ale teraz sie nie przegrzewa bo wogole sie nie wlacza poprostu caly czas sie restartuje

reflinki

Opublikowano

@up powninienes warna dostac;]

A tak wgl to cos mi sie wydaje ze to cos z sprzetem...Rozbierz go zresetuj BIOS'a wyciagnij bateryjke albo kolo bateri powinna byc zworka taka i wyciagnij to poczekaj 5 minut i wlacz kompa ale wsadz spowrotem i wlacz:P jak nei działa to ja nie mam pamiecia musialbym go miec na chacie i polookac dokladnie;)

Opublikowano

Wygląda Mi to na jakiś problem z zasilaniem. Proponuję sprawdzić baterię i zasilacz. Nie mam laptopa więc walę w ciemno z tym zasialczem.