lol1997 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dawno mnie nie bylo i niewiem czy mozna pisac o wymienianiu sie itemkami z swiata na swiat ale mniejsza. Chialbym sie wymienic itemkami lub postaciami z serwera Arkantes (11) za itemki lub postac na serwerze Grymuar (6) Moja postac to 55 ninja itemki warte okolo 300kk posiadam ebonitowe kolczyki +9,Kozy +9 sr 30 kd woja +4 kd smierci +3 sila +6,buty 10 krytyka, Fms +9 sr 21 kd potwora +3,mrowka +9 kd speeda +3 i obrony +3 i wiele wiele innych ktroych niechce mi sie opisywac ktos zainteresowany albo cos pisac w odpowiedziach,Sorry za ortografie Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Tomek1990 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czy możliwe jest kupno postaci przez allegro czy tylko wymiana . ???? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
lol1997 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czy możliwe jest kupno postaci przez allegro czy tylko wymiana . ???? Jak chcerz to moge wystawic na allegro ale za ile i ile bys dal Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi