Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 2.68Gg I Kbot 2.53Gg

memek_1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W cale nie, te są napisane tylko pod najnowszy ibot - potem przestanie działać, bo oni korzystają z serwera gry, kiedy K@mel, ma serwer na PC tzn. w cracku masz serwa - więc podziała długo ;p

Opublikowano

W cale nie, te są napisane tylko pod najnowszy ibot - potem przestanie działać, bo oni korzystają z serwera gry, kiedy K@mel, ma serwer na PC tzn. w cracku masz serwa - więc podziała długo ;p

co za problem odpalić tego serwa... przecież sam go wstawiłeś na forum.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Taki, żę musisz edytnąć serwa;p i miec odpowiednie pliki do bota i specjalny skrypt. Po za tym K@mel dadaje ciebie do bazy czyt. ID, aby było unlimited, więc inaczej bedziesz miał tam 24 ;p

Opublikowano

Taki, żę musisz edytnąć serwa;p i miec odpowiednie pliki do bota i specjalny skrypt. Po za tym K@mel dadaje ciebie do bazy czyt. ID, aby było unlimited, więc inaczej bedziesz miał tam 24 ;p

Skąd on to wziął ? oO Jebaniec...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Powiem, tak raz kiedyś skopał serwer ibot, i zamiast strony był link do czegoś, a to coś to serw był, a on z rosjaniami na kostyla to zrobił.

Opublikowano

A ja sprawdzając kod baypassera, odkryłem keyloggera ;p Ciekawy crack ;p Chyba do kradzieży kont.

Opublikowano

Do zamknięcia, keylogger, wysyła kolesiowi passy które wpiszecie w ibocie + potrafi wysłać mu ciasteczka z przeglądarki.

Zresztą zaraz sprawdzę osobiście.

---

Edit.

Myślicie ze po co wazy 22 mb? aby virustotal.com nie mógł go przeskanowac...

Opublikowano

A na rosyjskim forum, gdzie są specami od Wicked Patchera nie jest tak cichutko. Każdy pisze, że to nie działa i że fake.

Zresztą nie widzę tutaj dowodów żeby to miało w ogóle działać...

Chcesz dowodów ? ok...

Zrobię nowe konto na darkorbicie , odpalę ibota scrackowanego i wrzucę tutaj screeny.

To ostatecznie rozstrzygnie spór czy to działa czy nie.

Screeny wrzucę za 5 minut do tego posta.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

A ja CI k@melku powiem tak: Mi działa, już drugi dzień..Co ty na to ?

To sobie sprawdź, bo na forach też ludzie piszą że działa.

Opublikowano

@Up

gratuluję bo wlasnie straciles konto, a w zasadzie wszystkie. Poczekaj do rana.

Na epvp 2 ostatnie strony są zasypane postami typu "keylogger" czy "wirus".

Szczerze , to mi na tych "wszystkich kontach" nie zależy , wszystkie zbanowane , a tego co teraz stworzyłem i tak używać nie będę.

Combofix'a uruchomiłem i już po problemie , wyłączył przekierowywanie wszystkiego na ip od tego bypassa.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

Szczerze , to mi na tych "wszystkich kontach" nie zależy , wszystkie zbanowane , a tego co teraz stworzyłem i tak używać nie będę.

Mi pisali jeszcze że wysyła cookies z przeglądarki do autora keyloggera... uu...

Opublikowano

Zaczerpnięto z skana

NOD32 5763 2011.01.05 a variant of Win32/Injector.DZQ

To wbija keyloggera do przeglądarki, aby cookies wysłało.

AntiVir 7.11.1.34 2011.01.05 TR/Dropper.Gen

AVG 9.0.0.851 2011.01.05 Dropper.Generic3.AEF (wersja, która dod. zbiera informacje o użytkowniku)

To z kolei świństwo, zbiera hasła, jakie wpiszecie do dowolnej strony i programu (razem z ibotem, kbotem )

Rising 22.81.02.03 2011.01.05 Trojan.Win32.Generic.5259761F

A ten "trojan" to tylko podszywka w kodzie, tak naprawde to nic innego, jak skaner plików tekstowych w poszukiwaniu loginów i haseł.

= TO JEDNO WIELKIE GÓWNO

DO USUNIĘCIA TEN TEMAT!!!

A to tylko bay pass, w folderach WPF, ma jeszcze wiele świństw

Zobaczcie Sami

@szymon1215

A ty jesteś dupa wołowa i tyle, potrafisz tylko marudzić, a jak nie wierzysz to przeskanuj i skorzystaj z opcji SZUKAJ albo ZNAJDŹ ;p

A ja popieram K@mela bo jego crack działa od dawna

Opublikowano

To tak:

Po otwarciu cracka, gdy klikamy bypasa tworzy nam się na dysku c...APPDATA/LOCAL/TEMP/RAR$EX00.401/AUTOBAU/BYPASS.EXE drugi taki sam folder jak crack.

Kaspersky wykrywa mi to jako PDM.TROJAN.GENERIC.

Poddaje do kwarantanny, i tyle. Coś tu siedzi, ale dobry antivir umie sobie poradzić.

Pytanko mam takie: Data licencji ibota skończyła się o 16...za chwilkę będzie 20 a ja nadal jadę na ibocie...wtf ? Crack działa, czy coś pokickało się ? A...przy starcie ibota wyskakuję jakiś error.

Niech ktoś wytłumaczy mi zaistniałą sytuację, bo sam nic już nie rozumiem.

UP@ Resetowałem 2x..po godzinie 16.

Opublikowano

Zabawiłem się baypassem, podmieniłem kilka danych na moje tzn. email i gg. I rozsłałęm cracka + sam sie logłem - i co ? podało mi na emialu - wszyskie passy w tym do darkorbit farmerama facebook torrenty.org

w skrócie keylogger, a oto dowód:

beztytuuzrn.png

w mailu pisze 16 passów - to prawda, za chwile dostałem 2 maila, z załącznikiem pass.txt

A w nim, wszystkie moje passy !

Opublikowano

Mówiłem. Modzio, Bodzio - zamknij temat. aby spamu nie było.

Teraz trzeba czekać aż któryś z nowych kidmodków przeczyta ten temat a następnie go zamknie.. ehh.. Ja pamiętam że każdy temat był u mnie przeczytany, każda strona, każdy post, w darkorbit i nawet w grach nk...

A jak podmieniłeś emaila w tym keyloggerze?

Opublikowano

Teraz trzeba czekać aż któryś z nowych kidmodków przeczyta ten temat a następnie go zamknie.. ehh.. Ja pamiętam że każdy temat był u mnie przeczytany, każda strona, każdy post, w darkorbit i nawet w grach nk...

A jak podmieniłeś emaila w tym keyloggerze?

Złożyłem podanie na kidmoda.

;p

A zrobiłem to wykorzystując monitoring, z możliwością edycji - nie powiem czy to zrobić, podmieniłem i zapisałem. Od tera nareszcie wiemy że to keylogger

I pamiętajcie - ja to pierwszy wykryłem ;p

Opublikowano

Masz trochę za mało postów, żeby zostać KidModem.

Zresztą ja bym zmienił strukturę... Przydałoby się założyć nowy dział 'Via www' tak jak teraz jest 'MMORPG'. I tam zrobić poddziały dla poszczególnych gier i do każdego poddziału tak jak jest w 'MMORPG' powinien być Mod, bo teraz to już niezły syf się robi. Tutaj KidMod zajrzy raz na dwa tygodnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...