Nygol Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam. Nie wiem czy wy macie taki bug jak ja że jeśli się logne gdzie moją surą na celesia-world to czasami nie mogę wbić bo wywala przy ładowaniu paska. W tym temacie chce pokazać jak to szybko zrobić. Mamy 1 postać np: Woj 160 lvl i chcemy expic a nas zbugowało Wiec robimy tak: 1.Wchodzimy na konto i robimy nową postać. 2.Wchodzimy na nią 3.Zabijamy 2-3 potworki 4.Dajemy zmiana postaci 5.wchodzimy na główna postać i expimy Myślę że przyda się dla tych nowych bo pewnie większość już to wynalazła:D Poradnik by me... Nie obchodzi nas to to można kopiować Pozdrawiam PS.Mój 2 Tut Napisie to mogę filmik zrobić wybacze, Brajanek i quaunt 3 Odnośnik do komentarza
quaunt Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Niestety u mnie nie działa ;/ a szkoda bo expiłem i właśnie mi się postać zbugowała . (Czy ma wpływ Ch ? ) EDIT /// Ok działa , ale dopisz do Tutka że żeby zadziałało postac główna musi być na pierwszym miejscu w Postaciach . @.Down No To Dobrze ;] ja już sobie poradziłem , dzięki wielkie mój Zaje Szaman 100lvl ożył ! , w przeciwnym razie trzeba czekać aż odbugują . Dzięki i Polecam ;] Dawniej quaunt Dzisiaj Zjarany albo : +'siki są Ok Odnośnik do komentarza
Nygol Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale czy wchodzi ci na mapke i wywala czy przy ladowaniu paska? @Edit Jeżeli wchodzi ci na postać i po1-2 sekundach wywala ja przeważnie w takiej sytuacji robię tak?: Jak już wchodzi klikam ile wlezie i jak najszybciej klawisze 1-poty 100% i QWED-klikam najszybciej jak mogę i czasami się udaje czasami nie Właśnie ten bug próbuje rozgryźć quaunt 1 Odnośnik do komentarza
Nygol Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 @refresh Może sie komus przyda Brajanek 1 Odnośnik do komentarza
ShrekForever Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 mi niestety też niedziała ;> próbowałem z 2-3 razy i nie wyszło może to tylko i u ciebie działa... Pozdrawiam, Shrek & Bibix123 damomo i Nygol 2 Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie.. bo przecież nie każdy jest dzieckiem.. Odnośnik do komentarza
Joaquin Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Serwery Prywatne" do: "MMORPG -> Metin2 -> Tutoriale". Tą sygnaturkę wykonała Agata. Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Automatycznie wiadomość systemu. Temat został zarchiwizowany. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi