irsimlorsim Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam czy istnieje coś co może zminimalizować silka tak żeby był w pasku szybkiego uruchamiania? Tam gdzie jest zegar itp. Z mojego kompa czasem korzystają rodzice a pewnie wyłączą mi silka jak będzie im przeszkadzać. Używam isrobota ale tam nie ma takiej opcji;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cain Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Pasek szybkiego uruchamiania, to ten po lewo. W internecie jest dużo programów które "chowają" uruchomione aplikacje. Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irsimlorsim Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie możesz podać przykładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut93 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 może coś takiego? http://peb.pl/inne-programy/167585-rapidshare-minimize-to-tray.html a jeśli nie to wpisz w google hide to tray czy coś takiego Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irsimlorsim Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 dobra już mam można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi