Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Zp Auto Insurance

Zepp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widziałem, że pare osób na forum zrobiło te reklamy i chciałbym się dowiedzieć jak je zrobić.

Otóż mam USA IP, wszystkie dane z USA, a jednak nie udaje mi sie żadnej reklamy z Insurace zrobić.

Jak ktoś ma jakiś sposób to niech napisze... rozdam + :)

Opublikowano

ja tez rowniez bawilem sie w zmiane IP i sie udallo ale nie mogelem zrobic zadnej reklamy ... :( raz na sprawdzenie danych do mnie zadzwonili

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

Te też mi nigdy nie wchodzą.. ale w sometrick jest fajna reklama za 6.6K zp która zawsze mi wchodzi ^^ do tego jedna za jakies 1k zp i mam jakąś broń na miecha ^^

Dajesz -? To się przynajmniej podpisz i powiedz za co. Jak to nie to ****.

Opublikowano

A jednak udało mi sie zrobić za 7,8k zp

Jako dowód umieszczam zrzut ekranu: Image

Jak znajde czas to napisze tuta jak zrobić tą reklame. Oczywiście plusy mnie bardziej zmotywują do pracy ^^

Opublikowano

Ale ty masz zabawę to jest dziecinnie proste wystarczy poszukać reklamy za 7.8k Zp może więcej niedługo za 8 z Autami coś tam pisze Fast Free Auto i inne takie i dobrze wypełnić je zgodnie z danymi twojego IP ( tego USA ) a tu macie mój SS robiony Tydzien temu

12807731.png

Opublikowano

pls. Pomocy . Jeżeli ktoś mi pomoże zrobić reklamę za 7.8 k zp, Oddam mu konto z RPK gold , Thomponem , MSG90,PSG1-red dragon,AK camo XM8-adv i Postacią STAR. plss,. Możecie pisać na GG : 15659564 lub na skype : sebiksior

6735253_4_1.png