Zepp Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam, widziałem, że pare osób na forum zrobiło te reklamy i chciałbym się dowiedzieć jak je zrobić. Otóż mam USA IP, wszystkie dane z USA, a jednak nie udaje mi sie żadnej reklamy z Insurace zrobić. Jak ktoś ma jakiś sposób to niech napisze... rozdam + Odnośnik do komentarza
danielekbrd Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja tez rowniez bawilem sie w zmiane IP i sie udallo ale nie mogelem zrobic zadnej reklamy ... raz na sprawdzenie danych do mnie zadzwonili Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
faust7891` Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Te też mi nigdy nie wchodzą.. ale w sometrick jest fajna reklama za 6.6K zp która zawsze mi wchodzi do tego jedna za jakies 1k zp i mam jakąś broń na miecha SupaFly 1 Dajesz -? To się przynajmniej podpisz i powiedz za co. Jak to nie to ****. Odnośnik do komentarza
Zepp Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Faust, może podzielisz sie co to za reklama? Odnośnik do komentarza
BartekCF Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 wejdź w zakładkę zp od sponsora to mi tam każda wchodzi( to ta ostatnia) Odnośnik do komentarza
Zepp Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A jednak udało mi sie zrobić za 7,8k zp Jako dowód umieszczam zrzut ekranu: Image Jak znajde czas to napisze tuta jak zrobić tą reklame. Oczywiście plusy mnie bardziej zmotywują do pracy kowar1234, xSypher61x, smietanXDD i 4 innych 7 Odnośnik do komentarza
CorAnG Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale ty masz zabawę to jest dziecinnie proste wystarczy poszukać reklamy za 7.8k Zp może więcej niedługo za 8 z Autami coś tam pisze Fast Free Auto i inne takie i dobrze wypełnić je zgodnie z danymi twojego IP ( tego USA ) a tu macie mój SS robiony Tydzien temu Heehehehehe 1 Odnośnik do komentarza
Heehehehehe Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jakby ktoś mógł to poproszę o pomoc w 1 reklamie za te 8k Jak coś jestem na Skype Mój login na skype to dstreetxd Odnośnik do komentarza
.iNooB. Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 pls. Pomocy . Jeżeli ktoś mi pomoże zrobić reklamę za 7.8 k zp, Oddam mu konto z RPK gold , Thomponem , MSG90,PSG1-red dragon,AK camo XM8-adv i Postacią STAR. plss,. Możecie pisać na GG : 15659564 lub na skype : sebiksior Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi