privmetin== Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Znalazłem błąd Błąd krył się w folderze www ale teraz jak go wykasowałem mam 0 grafiki co mam zrobić ? Proszę o pomoc ----------------------------------------------------- Witam mam taki problem Kupiłem silnik wrzuciłem wszystko zgodnie z instrukcją ale mam problem Wchodzę na swoją stronę (Strona po grze Nebula) nebulavtest . cba . pl (spacje skasować) Jak wchodzę na str. główną To mam taki błąd,że cała strona jest biała nie wiem z kąt się wziął taki problem Proszę o pomoc ------------------------------------------------------------ ----- Projekt Gry ----- Już zaczynamy robić ----- Informacje o grze ----- Szablon : .......... 100% ----- Inne Informacje ----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba018 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Skasuj i zainstaluj silnik od nowa i nie usuwaj grafiki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Napiszę jak komuś innemu kto kupił silnik za sms... Na tym forum może go ma 5osób, więc za bardzo nikt Ci nie pomoże. Napisz na forum autora. Pisz inaczej temat bo jest mało czytelny i zrozumiały. Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi