djmati5 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam. Potrzebowalbym kilku plików, dzięki którym będe mógł normalnie używac 6 skilla dla woja body/mentala i ninjy daggera/archera. Na serwie, na którym gram jest juz wszystko wgrane, tylko ja nie mam plików na tego 6 skilla ;p Client do serwa niedlugo bedzie, ale chcialbym się troche wcześniej z tym pobawic z góry dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza
pemo444 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 O jakie pliki ci chodzi ? Ikonki ? djmati5 1 Odnośnik do komentarza
maxisst Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Pobierz koreana i skopiuj pc z pack djmati5 1 "The only person you should try to be better than is the person you were yesterday." Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dodałęm prefiks. djmati5, szwinguś i dudsonowa 3 Odnośnik do komentarza
djmati5 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 dzieki ;p nie wiem czemu zawsze prefixa zapomne przyzwyczajenie z innych for chyba ;] pemo444 - skille sa wgrane na serwer, mi chodzi o to, aby moc uzywac tych skilli, ja narazie nie moge wogule ich uzyc maxisst - sproboje, chwilke to potrwa ale moze sie da thx ;p chyba ze masz koreana i moglbys wrzucic to bede wdzieczny ;p ale i tak narazie sproboje clienta sciagnac ;p Odnośnik do komentarza
navas63 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Pobierz koreana i skopiuj pc z pack Nie będzie działalo bo skile znajdują się w patch3 Odnośnik do komentarza
fast77 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie będzie działalo bo skile znajdują się w patch3 A co za problem przerobić? Ja zrobiłem żeby mi to czytało z pliku pc a nie z patch3 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi