krzychu197 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mam pytanie bo nie wiem jak wpisać Alt i prawą strzałkę ... Proszę pomóżcie !! Szukałem ale nie znalazłem Przeróbka PS3 Modele FAT(CECHH-CECHQ) i SLIM w Poznaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dziwne w helpie pod hasłem : Send Key List masz wszystko jak nadal nie widzisz to : !{RIGHT} krzychu197 1 If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu197 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok thx robem @edit jednak nie pomogło ;( mam pytanie czy {BROWSER_BACK} i {BROWSER_FORWARD} pomoże żeby cofać i przewijać dalej strony internetowe ? Przeróbka PS3 Modele FAT(CECHH-CECHQ) i SLIM w Poznaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackraymund Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jak masz xp to tak krzychu197 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi