Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram sobie w dekarona, wcześniej grałem w Silkroada i jak wiadomo są tam autopoty, w dekaronie zapominam że nie ma i padam czasami :), czy jest coś takiego? Wiem że na jakimś tam lvl są poty co się same uzywaja ale mi chodzi na te zwykle.

Opublikowano

Musisz kupić za $ ;p

Staraj się kupić te najsłabsze poty iść na jakieś low mobki ustawić sobie potki na hp na F2 albo F1 i czekasz aż spadnie Ci hp, naciskasz potka i powinno Ci się potem wpoić

Dodatkowo możesz sobie przestawić pasek z hp, na lepsze dla siebie miejsce (masz taki jakby mały pasek, po prawej stronie bodajrze)

16435562.jpg
Opublikowano

Ile kosztuje za te $?

Samych potów nie kupisz niestety ;( tzn będziesz zmuszony kupić od razu wiekszą ilość D-Coinów co za tym idzie wydasz więcej hajsu z rl. Potrzebną ilość D-Coinsów na każdy przedmiot masz zamieszczoną w D-Shopie (taki czerwony przycisk z literką D w prawym dolnym rogu ekranu). Natomiast jeśli chodzi o przelicznik D-Coinsów na kase z rl musisz zalogować się na stronie i tam sprawdzić ile wyniesie Cię koszt zakupu danego pakietu D-Coinsów w wybranej przez Ciebie formie płatności i walucie.