xenex Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie wiedząc jak nazwać temat napisałem o zmiennej która znajduje się w 1 pytaniu 1. Funkcja odwracająca literki $słowo = "słowo" jak przekształcić żeby $słowo => $słowo2 "owołs" by literki się odwróciły 2. dzielenie zmiennej na części $słowo = "słowo" $słowo dzielone = $1 = "s" $2 = "ł" ... 3. co zrobić by bot mi klikał w tle nie używając controlsendu* (* znam się na nim ale u mnie nie trybi) 4. Jak spakować pliki dodatkowe do programu? chciałbym wysłać wszysko w 1 pliku .exe a nie w .rar w którym jest folder... (jpg+mp3)*folder + plik exe => plik.exe 5. mniej autoitu więcej gry co zrobić by bot kliknął na moba w grze, lub w jaki sposób wyciągnąć jego ID albo coś w tym stylu (RoM) za odpowiedzi + (lub - jak kto woli) Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 znowu metin : / zaczne od najważniejszego : 3 : ZAPOMNIJ albo sobie znajdz zewnętrzne udf do obsługi 4 : udf z forum autoit : Resources 5 : obsługa pamięci, znajomość CE ( jak umiesz tylko przeskanować pamięć to wróć do tutorialu i naucz sie szukać pointów ) 1 i 2 : użycie głownie String i wszystkiego co z tym związane na dodatek : _ArrayCombinations i _ArrayPermute ... itd a najważniejsze to tablice w autoit czyli wszystko z Array uff... mało tego i na dodatek proste jak cholera MPCForum.rar xenex 1 If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ggr35510n Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ani _ArrayCombinations, ani _ArrayPermute nie są do tego zupełnie potrzebne. Ba, są nawet nieprzydatne. Func StringReverse($string) Local $array = StringSplit($string, '', 2) Local $retString = '' For $i = UBound($array,1) -1 To 0 Step -1 $retString &= $array[$i] Next Return $retString EndFunc $slowo = '4ggr35510n' MsgBox(0, '', StringReverse($slowo)) xenex 1 Ta sygnatura jest pusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 aż agresja się włącza jak zepsuto mi zabawę z nauczeniem jakiś funkcji If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenex Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 znowu metin nie widać że na dole napisałem RoM? B ) tam pamięcią się baiłem lecz nici... c) kolejne pytania się wkrótce znajdą d) dzięki za pomoc postawiłem po + Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 zamiast funkcji można było użyć funkcji wbudowanej w autoit : _StringReverse #include <String.au3> $slowo = 'RobeM' Msgbox(0,'',_StringReverse($slowo)) If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi