KrwawyDrwal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Więc siema mam pytanie jak zmienić ip na polskie po zainstalowaniu aol'a Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 myślisz czy nie ? AOL jest klientem amerykańskim to na co zmieniać na polski ? komunikator dział bez problemu gdziekolwiek jesteś, usługi tylko w sieci AOL nie podałeś w czym problem z tym IP If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrwawyDrwal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 myślisz czy nie ? AOL jest klientem amerykańskim to na co zmieniać na polski ? komunikator dział bez problemu gdziekolwiek jesteś, usługi tylko w sieci AOL nie podałeś w czym problem z tym IP Na you tube mam mniejszy trasfer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nadal nie rozumie problemu jak ma zmienić zmiana ip transfer ? gdzie ci to IP zmieniło ? nawet proxy spowolni transfer bo większość plików nie jest przez nie obsługiwana If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo95 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chodzi Ci jak wylaczyc AOLa? ;> Kliknij prawym przyciskiem myszki na ikonke obok zegara i sie wyloguj. Pozniej mozesz go jeszcze wylaczyc... tylko nie wiem jak :P Ja to robie menedzerem zadan Po wylogowaniu sie masz swoje IP + Sygrantura by AgatkaPL Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 co ma komunikator czy nawet przeglądarka aol do ip ? raczej nic wspólnego z tym ip nigdy nie zmienia sie na kompie w przeglądarce tak bo ma własne proxy wszystkie w stanach , wystarczy że nie będzie używał AOL tylo inna przeglądarke If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrwawyDrwal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 co ma komunikator czy nawet przeglądarka aol do ip ? raczej nic wspólnego z tym ip nigdy nie zmienia sie na kompie w przeglądarce tak bo ma własne proxy wszystkie w stanach , wystarczy że nie będzie używał AOL tylo inna przeglądarke No to powiesz jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ???? nie uzywaj aola tylko innej przeglądarki , wytłumaczyć co kliknąć czy co ? If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi