Donikonik Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Tematyka:Quake 3 Arena Wysokość:80 Szerokość:250 Albo zbliżone do tych Kolorystyka:Raczej ciemniejsze tło.Chodzi o to aby dopasowało się do stronki.Żeby było estetycznie. Napis:q3 iRq Inne:Kremowa ciemna kratka na całym logo.Tak żeby za bardzo nie przeszkadzała.Napis na jakimś ciekawym screenie z gry.Można znaleźć w internecie. Strona tego klanu www.q3irq.fora.pl (TO NIE REKLAMA!) Proszę o pomoc z tym gdyż jest to dla mnie bardzo ważne.Wynagrodzę przez 3 dni limitem plusów.. @Edit Jakby ktoś wstawił pracę która by nie pasowała za bardzo to wynagrodzę plusem oraz poinformuje o tym, i będę prosił o dalsze propozycje. Pomogłem ?? to daj +sika Odnośnik do komentarza
Donikonik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 refresh Pomogłem ?? to daj +sika Odnośnik do komentarza
Donikonik Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 refresh Pomogłem ?? to daj +sika Odnośnik do komentarza
Donikonik Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 refresh Pomogłem ?? to daj +sika Odnośnik do komentarza
Donikonik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Refresh Pomogłem ?? to daj +sika Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi