Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Call Of Duty Black Ops

Astvill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dyskusja na temat Black Ops. Czyli - co wam nie pasuje, co jest dobre (pasuje), czego brakuje, jakie są nowości, co byście dodali, zmienili lub usunęli. :D

Rozpocznę:

Dość dużym minusem jest brak mapek dla snajperów (jak i całkowite schrzanienie tego "sposobu" grania), typu Wasteland w MW2. Nowością są CoD Points. Rzecz innowacyjna w tej serii.

Trafnym pomysłem Treyach jest też zlikwidowanie atomówki (co i tak by raczej nigdy nie przeszło), i dodanie paru nowych, ciekawych KS'ów.

Zapraszam do dyskusji. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

może być

nie wspominająć o błędach itp

to dobrze

dla mnie brak mapki snajperskiej to nie problem bo można grać na nuketown :P

Cod point też do bani czym tu sie podniecać?

kilka gier, nabijnie 1 broi na max i mogłem kupić wszystkie rzeczy które były dostępne

a te malowanie twarzy... no cóż może być ale zamiast tego mogli dodać jakiś nowy tryb gry

np: jedna drużyna broni domy i ma 30 sec na ustawienie się

druga drużyna ma zabić wszyskich wrogów

o dodać jako broń miotacz płomieni

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Bywalec
Opublikowano

Mnie casami denerwuje jak po 1 mapce masz juz np. 20 lvl a pisze ci, że do 20 brakuje -2000p.

Dzisiaj miałem jeszcze lepszą sytuację. Gram sobie na ziz 2-2 i tu nagle odradzam się bez broni.

Nie wiem oco chodzi. Patrze mam 1 lvl żadnego prestiżu. Naszczęscie to TYLKO kolejny błąd w grze i wystarczyło wyjść z niej aby wszystko działało poprawnie.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Ciekawe pomysły masz. Nuke Town w żadnym przypadku nie nadaje się do tradycyjnego "snajpienia". Mi bardziej chodzi o takie mapki snajperskie z prawdziwego zdarzenia, które umieściliby w jakimś DLC, który chętnie bym kupił. :D

Mogliby też jakoś usprawnić kamuflowanie się w Ghillie...

Btw. Te CoD Point'sy są do niczego (zmieniam zdanie...?). Zepsuło to całe wyzwanie z wbijania Head Shot'ów i normalnych zabójstw dla dodatków i kamuflaży.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Mi najbardziej treyarch podpadł po 1 patchu, usunięcie QS jest karygodne. Jeżeli chodzi o mapki dla snajperów to jak dla mnie snajpienie w codzie polega na krótkim i średnim dystansie z QS, nigdy nie lubiłem dużych map więc mi ich nie brakuje (jungle nienawidzę). Mi brakuje akurat czegoś za ten 25 ks, to że kille z nagród za ks się nie wliczają do killstreaka mi się trochę nie podoba, choć biorąc pod uwagę że nie ma nic za 25ks jest to z drugiej strony dobre utrudnienie. Zdecydowanie za mało broni, użyteczność broni zapasowej znikoma... Generalnie miałem wielką nadzieję że CoD 7 zrobi IW a nie 3arc, no ale trudno. Tak jak @up CoD Pointy są do niczego bo jedyne co trzeba odblokowywać to lvl do broni. Ostatnio grałem na servie na którym bardzo dobrze mi szło, nabiłem z 4 lvle 8k kasy, wychodzę i co widzę? Stary lvl i wszystko jest tak jakbym nigdy na ten server nie wszedł, w kinie nie ma z niego filmów... I koledze z gry pokazuje że ma 1lvl 0 prestiż 0$, nie pytałem go czy on tak ma cały czas ale zauważyłem że coś przestał grać, więc chyba cudowny bug i staty się zresetowały O_o

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Co do tych ujemnych PD, to ja raz grałem na nuketown (chyba 37lvl) miałem dosyć dobry stosunek zabić do zgonów. Koniec meczu, patrze a tam: do następnego lvl brakuje 14000 PD xDo.O

Jak dla mnie to ta cała gra to pożądne nieporozumienie, z powodu:

1. Każda broń ma podobne obrażenia
  2. Mało trybów (brak nowych)
  3. Mało killstreaków
  4. Bezsensowne <UP>
  5. ...
  6. GERMAN NOOBS

Jedyny plus to serwery dedykowane za które i tak trzeba płacić w przeliczniku z euro na złote 1/4 pensji miesięcznej kogoś tam. Aaa jeszcze jeden minus: brak możliwości postawienia w własnego serwera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...