Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zarabiać Archerem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo !

Chciałem was zapytać jak można zarobić archerem ?

Wiem ,że archer to pipa bez boja i bez boja ledwo co metka ubije w m2 .

Dlatego latam dropkiem . ale nie wiem czy to mi wystarcza kasy troche potrzeba a nie zawsze coś dobrego lotnie .

Mam nadzieje ,że podacie mi pare sposobów na zarabianie.

Dzięki

bleach%20tag.png
Opublikowano

Z legalnego zarabiania to nabij sobie SM na reklamach, kup 3ręke i podwójne Yang i idziesz w v2 na poli expić. Kasa ładna leci do tego mogą dropnąć ładne itemki.

albo ; Na dt idz z kims i zbieraj yangi. Lota od 20(z króla) do 600 z normalnych/podlych

Zobacz tu :

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Up. Ale drop poważny w v2 od 60 lv. Tak to złomek jak na BO czy Ezotach :)

Elo !

Chciałem was zapytać jak można zarobić archerem ? archerem trzeba umieć grać.

Wiem ,że archer to pipa bez boja i bez boja ledwo co metka ubije w m2 . Pozdrowienia jeśli ty archerem 35 bijesz metki w m2 -.-

Dlatego latam dropkiem . ale nie wiem czy to mi wystarcza kasy troche potrzeba a nie zawsze coś dobrego lotnie . Dropek to nie jest złe wyjście. Jeśli ma 35 lv i boja to siedź na metkach w m2 i zarób na bony HP dla arczera tak aby miał 9-12 k hp + jelon śr 32 + z kd potwora + 4 + bufek 2xM marmury i można spokojnie jechać królówki w V1 :)

Mam nadzieje ,że podacie mi pare sposobów na zarabianie.

Dzięki

No i dzień w dzień musisz czytaś KS poli ! Podstawowe są drogie ale wchodzi prawie każda ( ponoć 80% na wejście ) potem zaaw. lecą bardz często i można kupić za 30-120 k ( 50% na wejście ) i mistrz to tak samo jak podstawa z ceną a z wejśceim najgorzej, 30 %. Po 1.5 miechu masz Poli P czyli na 1 marmurku 4-8 królówek :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...