Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc! Xbox 360 Cod Mw2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólne pytanie.Czy da się grać z botami w grze Cod mw2 rodzaj Multiplayer. Chodzi mi o to. Tworzę grę MP na jednym Xboxsie podłączam 2 pady i teraz. Jak dodać do takiej gry boty. I czy się da. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Błagam...nie piszcie odpowiedzi tego typu co za idiota..pewnie że się nie da...Czy coś w tym stylu. Grę mam od wczoraj wiec to samo mówi za siebie

eJwLLs3NTS0KTi0qTy1SiEosKEosrkpU0FUoNkxPzE3VK87JL0mt0CvIsTIyMDAy4PIuqqoszkzNji92jkfl-GbmpSYXJaaVcIVkpCp4ZObkcBmZmsKxAQCwSCJl.png

Opublikowano

nie nie da się

sam mam x-boxa i mw2 na niego i się nie da wogóle ustawić botów jak już w Black Ops

miłej gry

Opublikowano

nie nie da się

sam mam x-boxa i mw2 na niego i się nie da wogóle ustawić botów jak już w Black Ops

miłej gry

No trudno... trochę szkoda. A takie drugie pytanie. Nie ma może jakiegoś moda z botami lub jakiegokolwiek wyjścia?

eJwLLs3NTS0KTi0qTy1SiEosKEosrkpU0FUoNkxPzE3VK87JL0mt0CvIsTIyMDAy4PIuqqoszkzNji92jkfl-GbmpSYXJaaVcIVkpCp4ZObkcBmZmsKxAQCwSCJl.png

Opublikowano

nic nie ma ale przy farcie mozna trafic na cheathosta i on hostuje gre tak ze są modyy

a moda z botami nie ma:(

@EDIT

sam nie wiem jak takie cos hostowac