Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ktoś kto jest chętny do pomocy niech poda skype albo cos :)

mam mały problemik mam nadzieje ze ktoś moze mi to wytłumaczyć

mój skype ;

To jest ukryta treść, proszę

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Napisz problem tutaj, nie każdy ma skype, nie każdemu chce się pisać, żebyś go potem męczył ciągłymi problemami, ale pewnie wielu umiałoby pomóc.

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

Moim zdaniem to jest pojebane. Czy nie sądzicie, że lepiej rozwiązać problem na forum? Nie mówię tutaj do Was, wyżej, a do wszystkich którzy to czytają. Raz się rozwiąże problem i później ludzie którzy szukają w google trafią tutaj i nie będą musieli zakładać takiego samego tematu. Dlaczego nie pomożecie innym? Dlaczego macie pomagać na pv a nie na forum?

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Moim zdaniem to jest pojebane. Czy nie sądzicie, że lepiej rozwiązać problem na forum? Nie mówię tutaj do Was, wyżej, a do wszystkich którzy to czytają. Raz się rozwiąże problem i później ludzie którzy szukają w google trafią tutaj i nie będą musieli zakładać takiego samego tematu. Dlaczego nie pomożecie innym? Dlaczego macie pomagać na pv a nie na forum?

Moze dlatego, ze pomoc poprzez w tym przypadku konferencje na Skype moga byc bardziej pouczajace + mozliwosc przekazu ekranu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Sorry, po co "przekazywać ekran" ? Co tutaj bardziej pouczającego? Gość poda błędy jakie wywala kompilator, da kod i poprosi o wskazanie gdzie jest błąd. Co innego może nie działać? Trzeba mu zainstalować kompilator, bo sam nie daje rady? To jest tekst, tam nie trzeba nic 'klikać' więc pomoc zdalna mija się z celem.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...