Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gówno nie broń mały zasięg małe dmg i speed suże spread i recoil wgl jedno słowo BADZIEW

Opublikowano

@up ależ się żes napisał :D ale chociaż napisałeś to co ja w big skrócie a tak po za tym jeśli ktoś nią umie grać to może być koxem :)

Opublikowano

Pewnie koledzy wyżej mają tą informacje od kolegow, a tamci koledzy mają tą informacje od jeszcze innych kolegow , ktorzy i tak zreszta nigdy tej broni na oczy nie widzili .

A tą bron moge wyjątkowo polecic bo jest hm dosyc fajna . wiem bo gram ! .

Opublikowano

ta dobra bron, gdybym lubil assaulta to bym kupil, nie gralem nia ale inni kolesie to tym tak wymiataja, ma bardzo duzy speed, wygladalo jakby mialo male recoli ale kolesie mogli miec no recoli :/, celnosc to dobra bo zdejmowali na khali z tego snipe spotu kolesi na balkonie u NIU, chyba ma duze dmg bo zdejmowali kolesia prawie tak szybko jak mp7 albo i nawet szybciej, jedyny dla mnie minustej broni (mowie ze nie rgalem ale widzialem na oko jak inni grali :P) to to ze ma 25 ammo na jeden magazynek, jak famas a ja osobiscie wole te z duza iloscia ammo jak mp7 czy inne karabiny typu MG

polecam...

Opublikowano

Dobra broń. Według mnie w praktyce sprawdza się jak scorpy dla meda ;] Nie chodzi o podobieństwo w rozrzucie czy speedzie czy magazynku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...