Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fish Bot Priv Serwery/Bany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

gram na privie yitian2.pl.Mam pytanka.Gdybym korzystal z 2 kont, na jednym bym gral a na drugim korzystal z fish bota to czy w razie jak mnie zlapia wkleja bana na to co korzystam z bota czy na oba???Konta bylyby zalozone na 2 osobnych emailach .2 pytanie Gdybym skonczyl przykladowo korzystac z bota to czy jest mozliwosc ze po 3 miechach moga wkleic niespodziewanie bana???

I prosilbym jeszcze o link tutaj z mpc forum z fishbotem na priva,dzialajacym na windowsie XP rzadko wykrywalnym,z instrukcja dobrze opisana:)

Pozdro i z gory bardzo dziekuje beda plusy:D

Opublikowano

Zależy od regulaminu serwera. Jeśli chodzi o ban na dwa konta to dostaniesz na te na którym używałeś FB chyba że przekazywałeś małże/rybki handlem akceptując z obu stron. Musisz poczytać regulamin bo na niektórych privach nawet za Multi Konto jest ban. A co do 3 miesięcy to znowu odsyłam do regulaminu serwera.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Aha.A ja nie mam zamiaru przekazywac malzy raczej wystawiac jakis itemek i kupowac drugim kontem w ten sposob przekazujac kase ze sprzedanych rybek wiec tu chyba nie zlapia tak jak piszecie o tym handlu.No a regulamin jest bardzo surowy za wszelkiego rodzaju boty jest ban na stale;/

Powiedzcie mi jeszcze czy takiego rodzaju "dodatki"sa łatwo przez gosci wykrywane?Ja korzystalbym z Fb kolo 2 tygodni;p

Gdyby pierwszy ban byl w przedziale 3 do 7 dni zaryzykowalbym bez zastanowienia ale tak.....

Opublikowano

Aha.A ja nie mam zamiaru przekazywac malzy raczej wystawiac jakis itemek i kupowac drugim kontem w ten sposob przekazujac kase ze sprzedanych rybek wiec tu chyba nie zlapia tak jak piszecie o tym handlu.No a regulamin jest bardzo surowy za wszelkiego rodzaju boty jest ban na stale;/

Powiedzcie mi jeszcze czy takiego rodzaju "dodatki"sa łatwo przez gosci wykrywane?Ja korzystalbym z Fb kolo 2 tygodni;p

Gdyby pierwszy ban byl w przedziale 3 do 7 dni zaryzykowalbym bez zastanowienia ale tak.....

hehe co do wykrywania fb ... hmm opisze Ci jedna sytuacje... :D

PRZYKŁAD:

godzina 23:30 stoisz sobie botem przykładowo w M1 FB sobie łowi i łowi ty smacznie kimasz podchodzi noobek i spamuje Ci na szepcie a jak pewnie wiesz FB nie odpisuje... pisze na wołaczu

" AAAAA gi em DAJ BANA KOLESIOWI "xxx" ŁOWI NA BOCIE AAAA" Gm podchodzi sprawdza =ban

2 sytuacja jak Gma nie ma online gdy noobek pisze na wołaczu, noobek się denerwuje używa programu do nagrywania nagrywa wystawia na YT przesyła i ban

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png