Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opk

Grom00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, o co chodzi z tymi roomami, które mają w nazwie opk. Są to roomy ffa. Ktoś mógłby mi to wytłumaczyć? Szukałem, ale nic nie znalazłem.

Opublikowano

master rooma ma vip hacka z OPK(wszystkich widzi na rogu mapki i może granatem ich sprzątnąć) oczywiscie jak by to widział jakis ADMIN to wszyssy na roomnie mają bana.

i w tym chodzi o to że bardzo szybko leci exp i dinary kosztem jednego killa

Opublikowano

@UP Master nie musi mieć vip hacka wystarczy osoba z OPK . OPK za każdą rundkę bez premki dostaniesz 100expa i 80dinarów jak masz all px na exp i premke to szybko wbijesz lvl ja w ciągu 3dni na OPK wbiłem z 39 do 40lvl bez premki i px. Radzę ci tam wejść a przekonasz się jak szybko wbijesz lvl i dinary :D

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

kolega up wyjasnil dobrze do czego to sluzy a ja ci dam mala rade, lepiej expic i wbijac dinary niz samuemu powerlevingowac albo na bocie jechac w zombie modzie bo jak ci tylko hackshlaid wykryje hacka to po koncie

o i jeszcze, jak wpiszesz w oknie chat'u /ar to nie bedziesz musial przyciskac ready tylko wystarczy zebyc polozyl cos na spacje zeby ci sie komp nie wylaczal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...