Michałzaq Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 cześć mam taki problem zapomniałem hasła do konta w Combat Arms EU i teraz mam problem z odzyskanie próbowałem przez maila ale nie przychodzi żadna wiadomość i nie przyjdzie bo mam pocztę n wp więc pisze co dziennie wiadomości z nowego konta ale bez skutku pamiętam tylko te dane 1. Nazwę użytkownika: 2. E-mail zarejestrowany na koncie: 3. Datę urodzenia: 4. Nazwa [Pierwsza] [ostatnia] tylko nie pamiętam odpowiedzi na pytanie więc jest możliwość żebym odzyskał konto jeśli tak to proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
paradiseeeee Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jesli nie znasz chodz jednej rzeczy z potrzebnych to masz po koncie a haslo jest najwazniejsze Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie znasz odpowiedzi na pytanie ? Czyli lipa.NEXON nie da ci hasła bez podania wszystkich danych . Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 kazdy ci odpisze ze musisz znac wszystkie info wiec mozesz pozegnac sie z acc polaczek_xD 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Michałzaq Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale i tak nie zrezygnuje będę co dziwnie pisał do supportu aż mi dadzą to hasło za dużo grałem żeby teraz zrezygnować Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale i tak nie zrezygnuje będę co dziwnie pisał do supportu aż mi dadzą to hasło za dużo grałem żeby teraz zrezygnować Myślisz iż ci zdradzą ? Skąd mogą mieć pewność iż to jest na pewno twój Acc ? To nie jest jakaś noobska gra gdzie piszesz iż straciłeś hasło czy zapomniałeś . Tutaj musisz dać im dowody w postaci danych. Czyli imię itp . No dobra jak chcesz próbuj . Temat Zamykam . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi