Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć grać w lineage 2. Obejrzałem pare filmików na youtube i bardzo mnie wciągnęło. Teraz moje pytania:

1. Jaki jest największy lvl postaci i czy trudno się wbija lvle??

2. Na + ile da się ulepszyć najwięcej i czy używa się pieniędzy w realu czyli zł??

3. Według was lepiej być Magiem czy Wojem??

4. Nie wiem wogóle skąd pobrać, możecie dać mi link do pobrania serwa na którym gracie, wiecie całej gdy bo jeszcze nie mam.

5. Który lvl można osiagnąć 1 dnia

Z góry dziękuję za odpowiedź!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm a chodzi Ci o serwer globalny czy prywatny ? ;>

Jeżeli o prywatny to tak:

1. Jaki jest największy lvl postaci i czy trudno się wbija lvle?? - lvl postaci który można wbić jest zależny od kroniki serwera na globalu jest to 85 a na prywatnych serwerach jeżeli np. grasz na kronice interlude to 80, jeżeli na epilogu badz freya to można wbic 85. Co do czasu wbijania lvl, to też zależy od serwera... na globalu Ci nie powiem nie grałem nigdy a na prywatnych różnie to bywa, właściwie są serwery co w 5 minut osiągniesz np. 85 lvl a są serwery na których pomęczysz się trochę zanim osiągniesz upragniony lvl :P

2. Na + ile da się ulepszyć najwięcej i czy używa się pieniędzy w realu czyli zł?? - z tego co mi wiadomo na globalu płaci się chyba 50 czy 60 zł za miesiąc(nie pamiętam dokładnie) a na prywatnych serwerach nie trzeba nic płacić. A i + który możesz osiągnąć zależy od ustawień serwera :) na globalu nie wiem niestety jaki jest max upgrade...

3. Według was lepiej być Magiem czy Wojem?? - Trudno odpowiedzieć bo na serwerach z low rate bez npc buff i bez możliwości dual box najlepiej jest ugadać się z kimś kto ma jaka postacią grać... Bo jeżeli np. Ty chcesz grać magiem przypuśćmy sps-em to potrzebujesz do tego jakiegoś ee co by Ci regenerował mane, ewentualnie jeszcze bd aby dance dać itd...

4. Nie wiem wogóle skąd pobrać, możecie dać mi link do pobrania serwa na którym gracie, wiecie całej gdy bo jeszcze nie mam. -

Interlude

To jest ukryta treść, proszę

freya

gracia epilogue

ale tak jak powiedziałem kronika zależy od serwera(jeżeli chcesz grać na prywacie) na globalu obowiązuje najnowsza kronika czyli Freya.

5. Który lvl można osiagnąć 1 dnia - myślę że w 1 pkt Ci to wyjaśniłem

Ja osobiście proponuje Ci zacząć grę na jakimś prywatnym serwerze bo płacić za grę co miesiąc to trochę nie wygodne...

Jakbyś czegoś nie zrozumiał bądź nie wiedział na jakim serwerze zagrać napisz w temacie a chętnie Ci wyjaśnię co i jak :).

PS.

Przepraszam za tą moją składnie ale mam nadzieje że zrozumiesz co napisałem ;).

sygnaturaj.png

33005.png

33610.png

28265.jpg

Wejdź i się zarejestruj, to tylko chwila...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, ale zadam pytanie ty grasz na Frey czy gdzie??

mógłbyś mi dać samą instalkę do lineage, chyba, że ma za dużo pamięci bo ja nie moge pobierać za dużych programów. tymczasowo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właściwie to jest sama instalka...

Ja gram na interlude na serwerze l2gold.

sygnaturaj.png

33005.png

33610.png

28265.jpg

Wejdź i się zarejestruj, to tylko chwila...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

Opublikowano

Wedlug mnie swoja przygode z L2 najlepiej zaczac na jakims Low Rate Interlude poniewaz kronika Gracia/Epiloge/Freya jest trudna do ogarniecia, pograj na jakims low racie interlude gdzie gra duzo ludzi gdzies tak 4 miesiace i pozniej zmieniaj kronike

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chcesz zagrac sobie na serwie PvP. Polecam serwer InfiniteL2 inaczej RedvsBlue. Totalna nawalanka :D Tu masz link :

A jeszcze jedno, serwer stoi na Gracii Final !

Witam wszystkich !!!

Jeśli w czymś pomogłem to kliknij + w prawym dolnym rogu mojego posta.

Dziekuję i Pozdrawiam !!!

Wiku ;)

345hglc.png

Opublikowano

hmm ja bym mu dał serwer rpg-club

sam zaczynam teraz na nim grać na serwerze x15

fajnie się gra a na low-rate można się dużo nauczyć;)

jest na kronice gracia final oraz możliwość grania na graci epilogue

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...