Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] VRS bug

Mazi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzadko gdzie dziala, no ale jeszcze dziala :rolleyes:

co bedzie potrzebne?

1.server musi miec webshop

2.server musi miec vrs

zaczynamy:

1.robimy konto na servie

2. logujemy sie do webshopa

3.logujemy sie do VRS i klikamy "vote for us"

screenhunter01feb162104nd4.th.gif

4.nastepnie klikamy na obojetnie ktora opcje, np. tak jak ja ta 2 ;p WAZNE- otwieramy ta strone w 2 zakladkach

5.na 1 zakladce powinna otworzyc sie strona z glosowaniem, zamykamy ja. na 2 zakladce powinno byc cos takiego:

screenhunter02feb162107fc7.th.gif

6.przechodzimy do pasku adresu, i widzimy kod: "http://dsmu.us/vote/user/index.php?id=votte&s=ZV3QGIH"

do konca kodu dopisujemy np. "aaa" i klikamy enter

7.jezeli pokaze sie cos takiego znaczy ze glos zatwierdzony i dodalo nam kredytow

screenhunter03feb162108xf6.th.gif

FAQ:

1.co to jest "VRS" - jest to Vote Reward System - skrypt ktory dodaje kredyty do naszego konta za glosowanie

2.czy jest jakis sposob zeby przyspieszyc glosowanie? niechce mi sie tyle klikac - oczywiscie ;] w pkt 4 faq masz dodane zakladki, ladujesz je do firefoxa, wlaczasz vote reward system, klikasz ppm obok zakladek i ?otworz wszystkie w kartach", po czym wychodzisz na 5 minut na fajke, jak wrocisz ctrl+alt+delete, zamykasz ff i masz 500 glosow oddanych ;]

3.ten sposob jest super, zdobylem extra itemy i nie zaplacilem ani zlotowki, jak moge sie odwdzieczyc? - wystarczy ze zarejestrujesz sie tu: http://bitmails.info

jest to program partnerski ktory placi za czytanie maili i klikanie w linki

4. mirror 1

mirror 2

mirror 3

Opublikowano

Wiem co to webshop. Ten vrs to to pewnie ten plik w załączniku, niestety plik posiada nieznajoma mi końcówkę, po odpaleniu przez FF wyświetla mi sie ciąg znaków, jakaś komenda czy skrypt.

A z tego co rozumiem ma się odpalić jako program, więc moje pytanie, jak to zrobić?

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano
Wiem co to webshop. Ten vrs to to pewnie ten plik w załączniku, niestety plik posiada nieznajoma mi końcówkę, po odpaleniu przez FF wyświetla mi sie ciąg znaków, jakaś komenda czy skrypt.

A z tego co rozumiem ma się odpalić jako program, więc moje pytanie, jak to zrobić?

vrs - to vote reward system

chodzi o to ze wchodzimy do panelu z glosowaniem i dodajemy koncowke

plik w zalaczniku narazie nie jest przydatny, chyba ze znajdziemy server gdzie ilosc kredytow jaka mozna miec max na koncie jest wieksza 2k,

sa to zakladki zeby nie meczyc sie z dodawaniem recznie

Opublikowano

wiecie że na tym forum jest konfident donosiciel jeb... to on powiedzial stoneangelowi o tym forum i tym błędzie z vote...to OskiBK był w banliscie i tylko za używanie tego błedu dostal 3 dni bana i w tym samym czasie admin wpadl na te forum...tak własniew myślałem jak rusek znalazł to forum aż do wczoraj jak Oski wlazł na konto i okazało się ze to polak kapuś jebany...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...