Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylog

zimaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o pomoc w jakim programie moge napisac prostego keyloga który będzie powiedzmy przez 30dni zapisywał wszystko wyśle na e mail i sie usunie ;P

dz z góry nie ważne po co mi wkażdym razie tylko do celów osobistych

5 i +

z góry thx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

napiszesz w każdym, ale jak troszke podrośniesz i się nauczysz więcej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Keyloggera,da się napisać w prawie każdym języku programowania. Niestety, jeśli sam nie umiesz, gotowego kodu nie dostaniesz :< Nie pomagamy "pro elo hackerom", w kradnięciu czyichś poufnych danych. Na koniec, małe podsumowanie:

Kodeks karny, art 267 ---

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.

§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1-3 ujawnia innej osobie.

§ 5. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-4 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art 269b---

Kto wytwarza, pozyskuje, zbywa lub udostępnia innym osobom urządzenia lub programy komputerowe przystosowane do popełnienia przestępstwa określonego w art. 165 § 1 pkt 4, art. 267 § 3, art. 268a § 1 albo § 2 w związku z § 1, art. 269 § 2 albo art. 269a, a także hasła komputerowe, kody dostępu lub inne dane umożliwiające dostęp do informacji przechowywanych w systemie komputerowym lub sieci teleinformatycznej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

dziękuję za przedstawienie mi prawa wiesz pewno go nie znam a i ja się dopiero uczę infy ale to że można te program napisać w każdym języku dało mi wiele bo już mam napisany tyle że jeszcze się nie usuwa po 30 dniach a resztę mam.

a edi "ciekawość to 1 stopień do piekła" metek to gówno ja w tym tylko po to jestem bo znam takich newbie co nie umieją bota nawet ściągnąć to im pomagam.

ALE GZ TYM CO OCENIAJĄ LUDZI PO JEDNYM POŚCIE TA ŚWIETNE POWTARZAJCIE TEKSTY SWOICH OJCÓW "MOŻNA KOGOŚ POZNAĆ PO ZACHOWANIU PFF"

To jest ukryta treść, proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz, albo ja jestem głupi, albo keylogger ma tylko jedno zastosowanie, niestety niezgodne z polskim prawem.

A co do tego przedstawienia prawa, to chciałem tylko uświadomić, że internetowe kradzieże, są tak samo karalne jak te zwykłe.

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

i usiłujesz wcisnąć kit że instalujesz keylogera ot tak sobie by tylko był, zbierał dane, wysyłał je gdzieś i po jakimś czasie sam się skasował ? dla sportu to raczej nie robisz ani na swoim komputerze

jedynym celem takich programów jest zbieranie wszelkich informacji jakie wprowadza ktoś by potem je raczej wykorzystać dla swoich celów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Generalnie na forum tematy o keyloggerach są zabronione. Forum ich nie popiera.

Dlatego proponuje wam zakończyć temat.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

porozmawiać zawsze można , przynajmniej pozna zdanie użytkowników forum w tej kwestii i nie będzie tak wielce zdziwiony dlaczego niektórzy aż tak rzucają błotem albo po prostu nie okazują chęci jakiejkolwiek pomocy na dźwięk hasła , keyloger

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...