MrPatrikson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siemka zapraszam na mój filmik na youtube z fishbotem napewno dziala a jak nie to do mnie na PW pisac. Aha prosze o -----'ik :_) link: Odnośnik do komentarza
MrPatrikson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 link macie na youtube jak cos tam musicie go odtworzyc i macie link Odnośnik do komentarza
NAKTUPIGA1 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 System windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia sciezki lub pliku Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostep do elementu Z kazdym fishbotem mam taki problem. Wiesz moze jak to zrobic ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
MrPatrikson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 System windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia sciezki lub pliku Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostep do elementu Z kazdym fishbotem mam taki problem. Wiesz moze jak to zrobic ? hymm masz zainstalowany net framework 3.5 ? a jak tak to przeinstaluj go albo zainstaluj net framework 4.0 i uruchom z prawami admina pozdrawiam to musi pomóc Odnośnik do komentarza
MrPatrikson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 sory pierw spróbuj z prawami admina powinno pomóc Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Temat zamykam , poniewaz nie dales linku do downloadu ani skanu .... Zrob nowy temat i dodaj wszystko. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.