Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Jak chce otworzyc proces airrivals, to wyswietla blad could not open the proces czy cos takiego. Dzieje sie tak na Serverze polskim, i privach: BattleGears i Zumina. Za to normalnie odpala mi priva Deriviative. Nie chce odpowiedzi w stylu tej gry nie ta sie schackowac itp, bo wiem że sie da :) Wydaje mi sie ze nie moge CE uruchomic przez hackshielda.... Jesli ktos moze pomoc w jego usunieciu/wylaczeniu to prosze o pomoc.

PS: Na derivative sprawdzalem funkcje CE speedhack, i dzialala i na szybkosc statku, na reatak rakiet. Problemem bylo to ze lecac tak szybko nie moglem opanowac geara :P Co prawda szybkosc byla taka sama jak zawsze ale to tylko liczba na liczniku, bo po mapie lecialem jak szalony. I jak odpalilem skilla niesmiertelnosc, to skonczyl sie mblyskawicznie ale za to cooldown zamiast 10 minut to to chyba 10s bylo.

Opublikowano

widocznie robisz coś niezgodnie z poradnikiem , jak mówisz nie ma problemu ktoś inny a masz ty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Niee tylko ze ten poradnik byl juz dawno zrobiiony, widocznie wtedy dizalalo. Nie moge na tym CE wybrac procesu airrivals.exe, bo wtedy blad wyskakuje "could not open this process" lub cos tkaiego..

• 3 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...