Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy M2Fish Tez Wysyla Logi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie przekonalem sie ze na plu sie nie da expic juz na em2 poniewaz wysyla logi hs3 gdzies nie wiem gdzie ale nie wiem czy m2fish tez wysyla mam pytanie czy m2fish wysyla te logi czy nie czy wy normalnie bocicie jezeli tak to prosze napisac od ilu ok. dni i czy nie dostalisice bana i czy jest jakies zabezbieczenie tego hs3 zeby nie wysylal tych logow prosze o szybka odpowiedz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

hunterola,Ma racje, nie da sie zablokować HS, wszystko co zrobicie to tylko z pozoru będzie się wydawało że jest zablokowane. A kiedyś i tak tego bana dostaniecie.

*Pro Cheater* *Pomoc w Tworzenie własnej gry WWW*

Polski server gry Killing Floor [PL]Killing Floor TOP Server 24/7

b_560_95_1.png

Opublikowano

Pozdro za inteligencje... jest program Lock blokuje HS ja od 2 tyg prawie boce 4-5 kontami na FB raz mi nawet GM wyskoczyl tyle dobrze ze bylem przy kompie a takto nic zero bana...

Opublikowano

na początku było że HackShield 3 taki słaby cytat Andrzeja:

Napiszcie do teamu Metin2 żeby robili już HackShielda 4, bo 3 to sobie mogą dupę podetrzeć

a teraz taki mocny...

Opublikowano

Ja nie wiem ale normalnie zaczynam się bać :D łowie już pare ładnych tygodni z 3 :D narazie mnie za to nie zbanowali.Mam pytanko ;d jak łowie na fb jednyk kontem i mam np. sklep na innym koncie na ktorym małze przekładam na handel to jak zbanuja mi konto na fb to sklep też?