dydekon Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wstawiłem mój program na megaupload zrobiony w C++, ale gdy ktoś go pobiera i chce otworzyć wyskakuje mu komunikat, że czegoś nie ma aby otworzyć ten program. Pomóżcie ważne Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamiam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Najprawdopodobniej, czegoś nie ma, aby otworzyć ten program, ale mogę się mylić. Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 wyraźnie przecież zawsze pisze w komunikacie czego brak , biblioteki ocx , dll itp niech ci podadzą błędy albo ściągną sobie biblioteki If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydekon Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No mam wyświetla się takie coś: nie można uruchomic ponieważ na kompie nie znalazł MSVCP100D.dll. Spróbuj ponownie Więc może coś zmienić czy jak?? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 przykład chyba lepiej wytłumaczy http://math.uni.lodz.pl/~marekbad/files/grafika/kompilowanie.htm If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quspy123 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 A jak nie pomoglo (w co waaatpie) to http://www.dll-files.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydekon Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja mam visuala, czyli musze pobrać Borland C++ Builder? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 gdzieś tam musi mieć w opcjach podobne ustawienia , pomyśl troche , użyj google If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osama Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Właściwości projektu > Configuration Properties > General > Project Defaults > Common Languge Runetime Support > zaznacz Common Languge Runetime Support Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydekon Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spróbowałem tego od osama ale też nie zadziałało:/ a wogóle ja może źle wstawiam na megaupload ja wstawiam skrót do np. czas.exe. Mam wstawić pełną wersję?? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraftyGeek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 O japierd*le Tak "programisto"! Pełen program, cały folder który powstał podczas kompilacji -> builidacji programu. www.gamehacking.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydekon Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jasne dopiero zacząłem się uczyć tak thx Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamiam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 No, nie do końca cały folder. Pliki .ilk oraz .pdb możesz spokojnie ominąć. Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0Ph Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Powodem moze byc niekompatybilnosc systemu. Sprawdz jaki ty masz system i jaki gosc ktory pobiera. Zwroc rowniez uwage na wersje service pack'ow. RazoR2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi