mientowy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema, Chciałem się was zapytać czy nie wiecie jakiego programu używa fubu podczas nagrywania filmików? Nie wierzę że to jego prawdziwy głos, aha i jakim programem on kręci te filmiki? Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To raczej jego powinieneś zapytać ... Może ma taki głos ;D Możesz użyć Voice Changera ( poszukaj w Google ) Odnośnik do komentarza
mientowy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Na pewno nie ;D aż słychać że to robione programem typy AV voice channger. Ale ja mam właśnie z nim problem bo nie działa z hypercam! Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No to użyj innego programu do nagrywania :P Odnośnik do komentarza
mientowy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 A jaki masz na myśli? Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Może Camstudio lub Game Cam ? Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 FuBu nie zmienia glosu zadnym programem i mozecie byc tego 100% pewni =)) Na ventrilo ma glos normalny jak dorosly facet takze taki gruby... Zapis glosu w programu potem wrzucenie go na YouTube pogrubia troche i wyostrza glos przez co moze sie wydawac ze uzywa programu. Wiele osob z ktorymi rozmawialem ma jeszcze grubsze glosy niz on i nie widze w tym nic dziwnego.. Nie znajdziesz takiego programu do zmiany glosu. Wiesz dlaczego? Bo istnieje program do zmiany ale nie taki. Pare ludzi probowalo przez program przerobic glos ale nigdy ten glos nie byl taki jak ma FuBu... pery11 i mario4311 2 Odnośnik do komentarza
galuu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 VCS diamond jest dobrym programem ;P Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 VCS diamond jest dobrym programem ;P To podaj linka do downloadu to sprawdze sobie =)) Odnośnik do komentarza
qps666 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Też polecam VC, ale on jest płatny, nikt ci nie da linku. A ten koleś na pewno używa takiego programu, dobrze to słychać. //Zakaz gifów-Dektored Odnośnik do komentarza
debil#12 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Też polecam VC, ale on jest płatny, nikt ci nie da linku. A ten koleś na pewno używa takiego programu, dobrze to słychać. Wejdź ze mną na ventrilo, mam podobny. Odnośnik do komentarza
MrThomson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Kto to jest Fubu, jakaś postać z Dragon Balla ? Bo jakoś mi się tak kojarzy. PoBlaze Audio Voice Cloak ma fajne funkcje. Jak nie chcesz jakiegos zaawansowanego programu do zmiany głosu to może jeszcze Funny Voice ? Odnośnik do komentarza
mientowy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A będzie on działać z hypercam? Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Kto to jest Fubu, jakaś postać z Dragon Balla ? Bo jakoś mi się tak kojarzy. PoBlaze Audio Voice Cloak ma fajne funkcje. Jak nie chcesz jakiegos zaawansowanego programu do zmiany głosu to może jeszcze Funny Voice ? FuBu gra w metina i ma 99lvl ;] Odnośnik do komentarza
pery11 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Fubu nie podrabia głosu a o kradziezy to tylko plotki Odnośnik do komentarza
BrakSlow™ Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Fubu nie podrabia głosu a o kradziezy to tylko plotki A tu się mylisz co do plotek o kradzieży Odnośnik do komentarza
pery11 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To jak sadzisz ze fubu kradnie to daj dowody jakies Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi