kamilek456 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam 33 lv i chce zarobic na eq lowiąc fishbotem. Chce sie od was dowiedzieć czy hs wyśle logi i mi zbaują konto ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
lookash Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak zablokujesz HS to logów nie wyśle, a za fishbota GM najczęściej banuje gdy napisze do takiego łowiącego chara na szept, a ty nic nie odpowiesz do 10-15 minut wtedy ban na 100%. Możesz bloknąć szept, może to jakoś pomoże ale wątpię. Znajdź dobrą miejscówkę i licz na farta, albo łów fishbotem i co jakieś 5 min właś na chara i sprawdzaj czy nikt do Ciebie nie pisał, ale to mija się z celem. Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak: WALNIJ + TO NIE BOLI Odnośnik do komentarza
ziomalmetin2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Prawda. Jednak różne się dzieją dziwy. Łowiłem przy krańcu mapy lądu (jinno), na M2Fishu, ban po 2 godzinach. Patrze łowią boty przy pomniku woela, tam gdzie się do góry wchodzi. Łowią już od tygodnia 3 sztuki. I jeszcze bana nie mają...... Postaraj się znaleźć innego fisha niż M2fish, bo podobno wszystkim bany wstawiają za niego/. Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Prawda. Jednak różne się dzieją dziwy. Łowiłem przy krańcu mapy lądu (jinno), na M2Fishu, ban po 2 godzinach. Patrze łowią boty przy pomniku woela, tam gdzie się do góry wchodzi. Łowią już od tygodnia 3 sztuki. I jeszcze bana nie mają...... Postaraj się znaleźć innego fisha niż M2fish, bo podobno wszystkim bany wstawiają za niego/. Bo easymetin jest wykrywalny od razu... To samo moj kumpel.. Nie uzywal wcale hackow na PL-u wszedl raz na 10 minut na easymetina to jeszcze w ten sam dzien dostal bana.. A ja korzystajac ze speedhacka i innych dupereli od innego autora przez 3 tygodnie nie dostalem bana az wkoncu zostalem podwalony przez gracza... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi