Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Włam Na Serwer! Metin2.Pl

Slowbe86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym poruszyć temat jak Andrzejt17 udało się haknąć polskiego serwa Metin2.pl. Grając na Metinie, został zauważony dziwny GM i przez 3 godziny chodził z 99 levelem, który nie miał przedrostku [GM], ani nic. Gratki że ci się to udało zrobić. Może napiszesz jak to zrobiłeś? Wielkie zaskoczenie że, ktoś chociaż potrafi shakować Polskiego Metin'a. Pozdrawiam! MODKI NIE USUWAJCIE!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Widzisz nie pomyślałem. Moi koledzy z Gildi potwierdzą, że była taka osoba. Napewno ktoś widział. Metin2 Twierdza.

userbarwb.png

Opublikowano
^^ od tygodnia gram na PLu (grałem wcześniej, ale się znudził) i nic nie słyszałem o tym 'incydencie'
Opublikowano

wtf?

Ranking Nazwa Postaci Level

1 Soldier 99

2 Inf1 99

może z któregoś z tych graczy widziałeś? pozatym gm nie musi mieć tego znaku gm komendą to mozesz ukryc...

zbyt duża sygna RMCF1902

Opublikowano

podobno to jakis chinol byl ktoremu moga naskoczyc bo w chinach go nie dorwa takie zeczy potrafi zrobic tylko chinczyc a ogolnie nie radze nikomu wlamywac sie do bazy Metina bo GF by wam zrobilo bardzo dluga droge procesowa

userbarwb.png

Opublikowano

To co UP mówi to było już dawno. A ten koleś napisał że to było teraz i że to niby włamał się sam Andrzejt17 z tego forum pzdr...

Załamka totalna.

drhousetagrogi.png

Sygna by Tamis

<3

Tu był reklama

Opublikowano

Dobra koleś a jaki miał nick? Był znaczek GM nad nim? Skąd wiesz że 3 godziny chodził po m1? Przez 3 godziny za nim chodziłeś? Żałosne

Załamka totalna.

drhousetagrogi.png

Sygna by Tamis

<3

Tu był reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...