kogut93 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Elo, mam mały problem, nie jest on sumie ważny ale lepiej by było wiedzieć na jakim servie się gra Otóż u mnie nie pisze tych nazw zeus, behefa itp tylko mam takie coś: i jak byście mogli mi podać ich nazwy (są podpisane numerkami dla ułatwienia) Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestle Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Artemida Ares Zeus Venera wronek12 i kogut93 2 Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut93 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dziekuję + Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek12 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Odpowiedź udzielona, zamykam. rSRO Status: Off-line Serwer: Artemida Nick: Çňî_ß Guild: Ňĺőíčę Build: Rogue/Cler Lv: XX FARMING--> 250.000/1.000.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi