a.c.a.b. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Takie glupie pytanie Jak gracze na mapie z zombi stawiaja rozne dodatki ? np bron ktora sama strzela ? Jest to jakis bot ? Bo ja takich mozliwosci nie mam :< Z gory dzieki za odpowiedz beda + ;] Odnośnik do komentarza
piorex Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 hack <lol> niewiem, dawno nie grałem na zombie ale podejrzewam że po uzbieraniu ileś tam zabić czy rund , po kliknięciu B , albo klawiszy numerycznych masz wlasnie takie dodatki . Odnośnik do komentarza
ZjemCiChleb Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 To się nazywa "special". Każda klasa ma inny. Aby go aktywować naciśnij dwa razy 'f'. Klasa Medyk ma taki zielony pasek który leczy. Klasa Inżynier ma sentry gun, czyli ten taki ckm który sam strzela. Klasa Stealth ma takie coś że robi się niewidzialny. (przydaje się jak chcesz kogoś podnieść) Klasa Armored ma coś takiego ze Zombie cię nie ranią. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi