Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pvp Bowman

ksmauvbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja uważam, że BOW INT

Fire 105 + Cold 105 + Light 45

Odpalasz snowa, walisz nuka z fire najmocniejszego i dobijesz devil'em ,jeśli jeszcze nie śpi, to kombinuj aby padł jak najszybciej.

Jeśli masz słabego seta, a skończy Ci się snow to baw się w zamrażanie i kb dopóki Ci się nie odnowi i potem znowu:D

@up

Miałem 105lvl ff bow str z fb setem i bowem T2 +7 phy (80%) crit (100%) i po jednym z gw chciałem zamienić go jak najszybciej na hybrydę/int.

Wychodząc na wara 30 vs 30 typa każdy miał kill'e, dosłownie każdy, tylko nie ja.

Niby STR sadzi ogromne crity, a tak naprawdę crit się trafia bardzo rzadko, a jeszcze rzadziej taki porządny:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Jeżeli musi być z tych 2 to hybryda 7:1 lub 6:1. Inne to badziew.

Jak byś jednak wolał na unikaty i szybkie wbijanie lv, to pure int. Tyle.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

czyli full inta zrobic mam seta d11 typ protector drako +4+5 full blue to powinno wystarczyc dla bowa full int i bowa +5 mag atk power 60% phy 60% attack 80% Criticala

Opublikowano

jakoś dzisiaj miałem pvp z bowami int 8:1 i 7:1 . max 15k we mnie waliły :P

chyba natrafiłem na nei zbyt dobrych graczy xD

20358.gif
Opublikowano

Na zszc Fire najlepsza postać na serwerze to jakiś (turek?) człowiek, grający postacią b/s pure str. ;)

Bo wydał kupię kasy na postać i ma cały set jak od boga. (tak z małej litery, bo nie mówię o Bogu, stworzycielu nieba i ziemi.)

Wszystko jest zależne od tego jak bardzo poświęcisz się postaci. ;) Oraz ważne jest też, by być zamożnym i móc wydawać kasę. xD

85.jpg

Opublikowano

"Oraz ważne jest też, by być zamożnym i móc wydawać kasę. xD " Nie zawsze jak człowiek jest zamożny to wydaje kasę na gre :))

ZSZC WATER:

Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600

Opublikowano

@Up

Przecież kolega Cain napisał wyraźnie:

móc

Więc nie rozumiem Ciebie:D

Zresztą Cain ma racje.

Bez sprzedaży itemek z IM nie zarobisz po 20-30B żeby kupić sos'y 11:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Strasznie odbiegliśmy od tematu, ale kilka odpowiedzi zostało udzielonych, niech autor tematu napisze czy jest usatysfakcjonowany. :)

85.jpg

Opublikowano

Sory , że odbiegam od tematu , ale niektórzy mają po 500b po bugu z coinami ...

A co do tematu to 7:1 hybrydke możesz zrobić spear .

@down

Ale za nim zostali zbanowani , pokupywali sobie soxy , premki , pety ... <_<

Znam ze 2 osoby z 200b na koncie , 1 chyba już banned ;P

20358.gif
Opublikowano

@up Też odbiegnę od tematu. :) Chyba śnisz. ;) Każdy kto miał więcej niż 100kkk został zbanowany. :)

7:1 ? Jaką? Str czy int? Zapewne chodzi Ci o int. Dopisuj takie rzeczy.

85.jpg

Opublikowano

no milo by bylo full int pacheon fire cold i all na maxa wsztstjue byffy shieldy i bedzie dobrze mam nadzieje i duzo bic bede jak sie zkacza buffy to na hita padam ale takto to nie bo kumpel ma full inta a nie moglem go pokonac str bowerem :D

Opublikowano

hmmm sory ze sie udziele w tym temacie ; D ale jak dla full inta bez lighta? Tam jest spoko buff do mag att ; ) nie wiem nie analizowałem tego buildu (full int bow) ale mysle ze bez lightinga nie pohula. ; P

*Przyznam że ja w kazdym buildzie musze miec lighting bo nie umiem inaczej :D

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

Ja proponuję full str pacheon/cold/fire :)

Lub pacheon/fire/force (kozak na PVP)

Jak dla mnie to to są najlepsze buildy dla bowa :)

Opublikowano

hmmm sory ze sie udziele w tym temacie ; D ale jak dla full inta bez lighta? Tam jest spoko buff do mag att ; ) nie wiem nie analizowałem tego buildu (full int bow) ale mysle ze bez lightinga nie pohula. ; P

*Przyznam że ja w kazdym buildzie musze miec lighting bo nie umiem inaczej :D

Jak włączysz buffa z light i walniesz nukiem to masz mniejsze dmg , niż z nukiem fire bez buffa.

Ponadto zyskujesz też fire walla , emperora , mag def i najlepsze imbue .

20358.gif
Opublikowano

@up żartujesz?

Dmg z light po przeliczeniu wszystkiego, może* być nawet większy od dmg z fire.

Teraz małe wyjaśnienie. :) Light ogólnie ma trochę mniejszy dmg niż fire. Dobra, 1:0 dla fire.

Light ma buff na zwiększego mag att o całkiem dużo ~25% (o ile się nie mylę), czyli teoretycznie dmg już jest większy. 1:1.

Ostatnia rzecz, to imbune w light. Przy każdym wbiciu debufa ( zmniejszającego parry ratio ) dmg z light jest dużo większy niż w fire. Szczególnie, gdy mamy włączony buff na zwiększenie mag att (patrzy wyżej). ;)

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...