Dr.TerroR Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam.Z góry przepraszam za postawienie kolejnego tematu o postawienie servera na aIW.Mianowicie. Chciałbym postawić server w aIW.Ale nie wiem jak.Więc prosze was,inteligenty lud,o odpowiedzenie mi na to pytanie.Pisze to kolejny raz ponieważ ostatnio w temacie wyskakuje error gdy wchodze w link aiw.net Więc jeżeli ktoś zna odpowiedz to bardzo bym prosił.Poleci + lub - Odnośnik do komentarza
*Tabciogaraj* Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jeśli wpiszesz w Google to masz tam forum alteriwnet czy coś takiego i tam masz Na innym forum piszę ,że wada AIW to ciężko założyć serwer - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
Dr.TerroR Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No nie wiem czy tak trudno bo bardzo dużo ma servery.A co do google,to może i wejde na tą strone ale nie jestem mocny w angielskim ;( Rocker121 1 Odnośnik do komentarza
Rocker121 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://alteriw.net/viewtopic.php?f=80&t=25707 Trzymaj taki sam Temat zakładałem! Odnośnik do komentarza
Dr.TerroR Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No wlasnie o tym temacie mowilem <_< ale ten link co tam masz wlasnie nie dziala @Edit Okey ten dziala.Mozna zamknac Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi