Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy dotyczące Agbota

Grucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. problem to taki, ze znowu( jak w poprzednich wersjach) wylacza mi sie agbot po nacisnieciu STOP BOT, wersje mam 2.6.0

2. Jak mam sciagnac new bota (2.7.0) jak przy sciagnieciu i full package i update mi kaspersky blokuje i jak rozpakuje bez nuconnectora to mam koniec archiwum itd.

3. jak odpalic 2 boty uzywajac srproxy?

Opublikowano

hoh dzieki dziala, szybki answer, a wogole istnieje jakis sposob na podwojny agbot?a jest mozliwosc ze odpale 2 rozne boty? kolega mial jakiegos bota zapytam sie go jak bedzie to mi powiesz ok?

@EDIT

Mam warka 2h bard, chce zeby uzywal noise, movinga i warcry. bot jest na tyle glupi ze jak zmienia na harfe ( wylacza sie warcry) to robi ten buff co musi (noise/moving) probuje warcry, zmienia na 2h i expi bez warcry -.-- jak musze ustawic i wybrac?

@EDIT2 w floor mam bolt arrow i pille, reszta w floor a mimo tego bot nie zbiera gold i smieci alchemicznych ;/

Opublikowano

Mam wersje 2.7.0. i za to dzieki ;p ale tera juz opisalem swoj problem na temacie stealthexa. a co do agbota do mi zmienia na harfa, uzywa movinga/noise probuje warcry, zmienia na 2h i expi bez warcry jak ustawic?

• Dodaj nową pozycję...