Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zbanowanie Konta

Aggroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś wchodze se na metka i psze że konto zostało zablokowane na zawsze z powodu błędnego oprogramowania a nie używałem żadnych haków. Co mam tera zrobić aby odzyskać konto

Opublikowano

Czy to mozliwe zeby znowu im sie cos popieprzyło ?

Mi tez dzisiaj zbanowali konto za nic :/

Moze jest ktos jeszcze komu nieslusznie zbanowano konto ?

Narazie czekam na ich odpowiedz , ciekawe czym mnie zaskoczą

Zbieram +

Opublikowano

Powiem tak jeśli używałeś coś to nie odwoluj się, bo nie ma sensu sam próbowalem i nic to nie dało, a jeśli naprawde jesteś nie winny to leć i pisz odwolanie.

matjes4.png

Opublikowano

Czlowieku jak mowie ze nic nie mialem to nic nie mialem .

A wogule dziwne jest to ze przyszlo mi aż 5 meili z ta sama trescia o zbanowaniu konta ...

Zbieram +

Opublikowano

Mi też zbanowali konto, ludzie pomocy co mam robic!?JNie uzywalem haxow!Dzis dostalem od nich e mail,a ejscze ranoo sie normalnie lgoowalem!Co jest!!!!!?

TEZ DOSTALEM 3MAILE DZISIAJ!!!!!!!

Opublikowano

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto XXXXX z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Użycie niedozwolonego oprogramowania . .

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj support.gamepay.de/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

Wam to samo przyszło bo mi i mojemu koledze tak tylko nie wiem za co ten ban na stałe

Opublikowano

To nie przez darmowe sm, ponieważ to jest legalne a po 2 ja na żadnym z kont na których sm trzaskałem bana nie dostałem.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

A lgogowaliście się Po restracie po 10:00?

Może uznali ,ze jak loga sie po 10,wszyscy w szkole juz sa,i to boty auto-loga maja ,i dlatego zbanowali..........

@edit kunus999 gratuluje zdolonosci myslenia,pol mojej gildii dostalo bana ,za nic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...