Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Web]Strona Na Twój Serwer By Komputeromaniak

Sensual

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie , ja bym dodał do spisu tutków , haa - właśnie szukałem strony do dedyka takiej prostej na jakiś czas ;p.. + masz

@edit

a jak na stronie np. ugu albo CBA zrobić.?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@UP nom można i było dodać

Jak by tutaj moderacja zajrzała to proszę aby ktoś mógł dodać do spisu albo podkleić ten temat. Pozdrawiam i dziękuje Sensual.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Dziwi mnie jedno czemu temat jest podklejony ? To jest zwykły tut a nie coś Hiper Mega Super Zajebistego ^^

Hmm...Ciekawe czy byś zrobił lepszą. Tak , ja chce pomagać na forum a nie prosić jako mod o usunięcie dobrego tematu. Np. taki jak Wszystkie wierzchowce , strażnik jako ochroniarz pamiętasz pemo ?

@Bambus3k Hmm.. no racje masz ale te luki nie są aż takie duże =)

Opublikowano

strona była na forum nasz "komputeromaniak" po prostu zdał sobie z sprawy że jest za dużo luk jak nie wierzysz:

http://m2fp.komputeromaniak.com.pl/

Metin2 - Free page

Forum jest aktualnie zamknięte. Poniżej znajduje się powód podany przez administratora.

Projekt zawieszony do odwołania! Kiedyś, może znóz będzie rozwijany, ale na pewno nie teraz. Zbyt dużo luk i błędów jest w skrypcie. Przez co można uszkodzić serwer. Za wszystko przepraszam i pozdrawiam, KomputeromaniaK

Other things to try:

* Search m2fp.komputeromaniak.com.pl:

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

strona była na forum nasz "komputeromaniak" po prostu zdał sobie z sprawy że jest za dużo luk jak nie wierzysz:

http://m2fp.komputeromaniak.com.pl/

norbox a to jest chyba info o forum ale , nie o stronie.

Opublikowano

@UP

ortografia =)=)

Ta strona nie ma takich luk aby psuła serwer... używałem ją przez 2 miesiące i było dobrze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

ortografia =)=)

Ta strona nie ma takich luk aby psuła serwer... używałem ją przez 2 miesiące i było dobrze.

ma i te forum był poświęcone lukom itd. strony została ulepszona ale nadal coś było

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Pasjonat
Opublikowano

jakim programem można zrobić strone? xamp mi nie działa webserw mam komunikat

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.152.233.100' (10060) in C:\Program Files\WebServ\httpd\install\config_admin.php on line 7
Nie mozna polaczyc sie z baza danych
Bł?d: Can't connect to MySQL server on '5.152.233.100' (10060)

nie wiem jak w nim zmienic hasło i nazwe użytkownika

Opublikowano

Oooo całkiem fajne leci +

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

jakim programem można zrobić strone? xamp mi nie działa webserw mam komunikat

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.152.233.100' (10060) in C:\Program Files\WebServ\httpd\install\config_admin.php on line 7
Nie mozna polaczyc sie z baza danych
Bł?d: Can't connect to MySQL server on '5.152.233.100' (10060)

nie wiem jak w nim zmienic hasło i nazwe użytkownika

coś źle wpisałeś bo nie może się połączyć z bazą danych.

Opublikowano

Kurde , mi coś ta stronka nie działa ...

mam włączone hamachi , portmap , serwer , Xamppa i jak wpisuje w przeglądarce moje IP to wyskakuje taki błąd

Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania. Serwer jest przeciążony lub napotkał na błąd w skrypcie CGI.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.

Error 500

5.101.144.12

01/17/11 17:55:20

Apache/2.2.2 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.2 OpenSSL/0.9.8b mod_autoindex_color PHP/5.1.4

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

ładna dzięki wielkie

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...