Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Chcieli mi okraść konto na PL'u :(

kon323123131231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sylwestra ktoś włamał się mi na konto na początek zmienił mi passy po czym ja szybko zmieniłem passy na swoje i zmieniłem maila na inny. I w tym miejscu chyba popełniłem błąd bo nie mogę akceptować zmiany maila i mi na koncie pisze ciągle ze mail nie został potwierdzony coś w tym stylu. Jest szansa na odzyskanie konta? Całe to zajście miało miejsce na PL. Za pomoc dam 5 i dużo +

Opublikowano

Musisz zaakceptować zmianę email na swoim starym emailu na którym miałeś najpierw konto.

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

nie moge wyslac nowego mila zeby mi zmienili bo jak chce wyslac to mi pisze

Twój nowy adres mail nie został jeszcze potwierdzony. Sprawdź nowe wiadomości na swoim nowym adresie mail.

A jak wejde na konto i dam informacje o koncie to mi pisze

Zmiana adresu e-mail czeka na potwierdzenie lub anulowanie

Nie wiem co jest grane

Opublikowano

naprawdę dziwne. Napisz do supportu i tam opisz swój problem. Powinni pomóc, przecież od tego są.

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

Cos ci sie zbugowalo ^^... Tez tak mialem. E-mail oczekuje na zmiane. Jezeli po 7 dniach zmiana e-mailu nie zostanie potwierdzona to e-mail sie nie zmieni. Wiadomosc w ktorej potwierdzasz zmiane powinna przyjsc na twoj stary addres. Jezeli na starym adresie cos ci sie sknocilo to poprostu poczekaj te 7 dni az e-mail spowrotem przywroci sie na twoj stary bo bez twojego potwierdzenia na starym e-mailu ten zlodziej nic nie zrobi. Tak wiec jezeli nie mozesz anulowac zmiany to poprostu poczekaj 7 dni az sama sie anuluje.

Opublikowano
Twój nowy adres mail nie został jeszcze potwierdzony. Sprawdź nowe wiadomości na swoim nowym adresie mail.

Może wejdź na nowy adres email ?

A co do policji, kradzież to kradzież. Nie ważne czy w grze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zadne hacki uzywam tylko dmg sprawdzonego zaden key. Jak by byl key to by mi na wszytkie konta pozmienialo haslo. A wtedy akurat expielm w v2 i mialem 2 konta odpalone bufa i woja i jakos bufowi nic sie nie stalo. Na postaci nie ma zadnego eq bo wszytko przelozyelm po tym jak mi haslo zmiienil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...