nowak13666 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Siemka mam mlodsza siostre i miala ona konto administratora ale ja takze je mialem i ona zalogowala sie na sowje konto zmienila mi typ na ograniczone a sobie ustawila haslo. Pytanko jak wejsc na konto administratora nie znajac hasla Windows XP Home Edition Ps. Probowalem sposobem z ALT CTRL DELETE i tymi passami i nie dziala... Roznie probowalem juz zreszta Please o pomoc. Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
henazari1 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Odpalasz kompa przez tryb awaryjny konto administratora i zmieniasz/usuwasz haslo siostrze Odnośnik do komentarza
Bennq123 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Załóż jej hasło na biosa... Wbij na swoje konto i w wierszy polecenia wpisz: net user nazwa haslo /add net localgroup Administrator /add @down: ... Po co miała by zmieniać mu konto na ograniczone, a u siebie zakładała hasło, gdyby miała później mu powiedzieć hasło... Myślenie nie boli Odnośnik do komentarza
dadulek6 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ale po co tu piszesz ? Nie lepiej spytać siostry ? A co do tematu to włącz kompa w trybie awaryjnym. Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij Odnośnik do komentarza
Seoth Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak niemasz tam nic waznego to moze format to sie siostrzyczka wkurzyla hehe Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi